Kardashianka ga uništila

'Volim je, ali ona ne voli mene. Moj život je gotov, ne mogu ovo podnijeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Scott Disick imali su previše problema, pa su na kraju okončali devetogodišnju vezu. On ne prestaje očajavati.

Drama oko prekida Scotta Disicka i Kourtney Kardashian se nastavlja. Nakon devet zajedničkih godina i troje djece, Kourtney je rekla Scottu zbogom jer ju je navodno prevario. Osim toga, odustala je od borbe s njegovim ovisnostima.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) 39 godina i troje djece GQ do kraja skinuo najstariju Kardashianku koja izgleda bolje i od 21-godišnje Kylie

I dok se Kourtney već lagano oporavlja, Scott je sve gore. U epizodi showa 'Keeping Up With the Kardashians', prikazano je kako se Scott nosio s bolnim prekidom. 'Ispovjedio' se Khloe Kardashian, s kojom je iznimno blizak. Nazvao ju je i požalio se, rekavši zaista teške riječi. 'Volim je, no ona ne voli mene. Moj život je službeno gotov. Želim da završi', rekao je Disick svojoj nekadašnjoj šogorici.

Potom su Khloe i njezina majka Kris Jenner rekle Disicku da nazove hitnu pomoć, a kad ih nije poslušao, zamolile su njegovog prijatelja da provjeri kako je. Disick je u sobi plakao i očajavao zbog prekida s Kourtney. 'Ne mogu se sabrati, ne mogu ovo podnijeti', plakao je Disick. Čini se da je Scott prekid podnio i teže nego što se činilo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene