žene se za njega lijepe

Kao na pokretnoj traci: Razuzdani bogataš svakog tjedna u društvu nove ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick prošlog tjedna je bio na večeri s manekenkom Bellom Banos, a ovog s Megan Blake Irwin.

Scott Disick (37) svakog tjedna je u društvu nove ljepotice, a sad je došla na red australska manekenka Megan Blake Irwin (29). 

Pogledaj i ovo showbuzz Krenula je dalje Preboljela je 15 godina starijeg razuzdanog dečka i zaljubila se u nasljednika svjetski poznate franšize

Reality zvijezda ima bogat ljubavni život otkad je krajem svibnja prekinula s modelom Sofijom Richie (22). Scott je u četvrtak navečer viđen s Megan u hotelu u West Hollywoodu. 

Australska ljepotica je istaknula svoje duge noge u uskoj, crnoj haljini, a Disick je imao šarenu košulju i bež hlače. Fotografije možete pogledati ovdje

Samo tjedan ranije Scott je bio na večeri s manekenkom Bellom Banos (24) u Malibuu. Dugonoga ljepotica je privlačila pozornost u kratkoj, crnoj suknji i topiću koji je otkrivao njezin savršeno ravni trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

French Polynesia you have stolen my heart 💙

A post shared by MEGAN BLAKE IRWIN (@meganblakeirwin) on

Strani mediji pišu da se Sofia uzrujala kada je vidjela da njezin bivši ljubi zanosnu manekenku i ubrzo ga je prestala pratiti na Instagramu. Inače, ona je prekinula s Disickom krajem svibnja, a vezu su započeli u jesen 2017. kada je on okončao svoj odnos s Kourtney.

Sofia i Scott su često prekidali i mirili se navodno zbog njegovog razuzdanog života i što je vjerovala da ju vara jer je stalno bio u društvu brojnih ljepotica na zabavama kojih se odbio odreći.

Američki mediji su pisali i da je ovisan o seksu i previše pije. To sve je bio razlog i za raskid njegove veze s Kourtney s kojom ima sinove Masona i Reigna te kćer Penelope.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene