Mjesec dana nije se vratio kući, ono što se do sada zna tek je vrh ledene sante.


Scott Disick i dalje puni stupce novina i internet portala svojim mahnitim ponašanjem i ne fer odnosom prema svojoj obitelji Kourt i njihovo troje djece. Svi oni bliski paru tvrde kako je Kourt zalupila vrata Scottu i kako ga više ne želi u svojoj blizini. Čak je spremna podići tužbu u slučaju da njihovu intimu želi unovčiti i prodati javnosti detalje njihovog života, ali i neke tajne obitelji Kardashian.

Scott nakon 9 godina veze dobio 'nogu' - Kourtney je dozlogrdilo

Vezani članci Sofia Richie Nije htjela prekinuti s 15 godina starijim unatoč svemu, no on je ipak odlučio da je njihovoj vezi došao kraj Sofia Richie - 2 Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze

Saznalo se kako druženje s bivšom curom prije nekoliko dana nije bilo jedino, 14.6. Scott je viđen kako napušta hotelsku sobu s nepoznatom brinetom. Pojavile su se i fotografije na kojima se ispred Scotta nalaze litre pića, ali i raznih tableta. Njegovi prijatelji brinu da bi ga ovakav način života mogao skupo koštati. Pretjerivanje s alkoholom i drogama doveli su ga i do toga da, ikao još ništta nije službeno, priča kako je slobodan muškarac.

Mnogi tvrde kako je sve to možda samo marketinški trik, ali Scott i Kourt imali su i ranije problema u vezi. Obožavatelji se pitaju što ona uopće radi s muškarcem poput njega i smatraju da bi za djecu bilo najbolje da ga udalji iz svog života. Ni Scott ni Kourt za sada se nisu oglasili o cijeloj situaciji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook