Čini se da je Kourtney Kardashian prihvatila novu djevojku bivšeg partnera Scotta Disicka jer trenutačno svi zajedno borave na odmoru u Meksiku.

Galerija


Scott Disick (35), javnosti najpoznatiji kao bivši partner reality zvijezde Kourtney Kardashian (39), trenutačno boravi u Meksiku s novom djevojkom Sofiom Richie (20). I to ne bi bilo ništa čudno i neobično da s njima nije i spomenuta bivša partnerica, kao i njihovo troje djece koje su zajedno dobili.

Vezani članci Sofia Richie (Foto: Profimedia) Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko Sofia Richie (Foto: Instagram) Ovu su ljepoticu proslavili slavni dečki s kojima se viđala, no njezino savršeno tijelo je prava senzacija

Paparazzi su ovaj trio snimili kako svi zajedno uživaju na plaži, u kupanju i sunčanju, a Kourtney i Sofia djelovale su kao najbolje prijateljice.

Fotografije njihovog zajedničkog druženja možete pogledati OVDJE. 

Njihov odnos na društvenim je mrežama pohvalila i Khloe, Kourtneyjina sestra, koja je napisala koja je ponosna na svo troje zbog načina na koji se ophode jedni prema drugima.

''Oo je ljubav, djeca su na prvom mjestu. Tako to rade odrasle osobe'', napisala je.

Odmor u troje komentirao je i sam Scott tako što je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku.

Njihovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDJE. 

''Što još muškarac može poželjeti'', zapitao se pored fotografije.

A osim dobrih odnosa, Kourtney i Sofia u mini bikinijima pokazale su i isklesane figure.

Kourtney i Scott razišli su se 2015. nakon devet zajedničkih godina. Zajedno imaju sina Masona (9), kćer Penelope (6) i sina Reigna (4).