Čini se da je Kourtney Kardashian prihvatila novu djevojku bivšeg partnera Scotta Disicka jer trenutačno svi zajedno borave na odmoru u Meksiku.

Galerija


Scott Disick (35), javnosti najpoznatiji kao bivši partner reality zvijezde Kourtney Kardashian (39), trenutačno boravi u Meksiku s novom djevojkom Sofiom Richie (20). I to ne bi bilo ništa čudno i neobično da s njima nije i spomenuta bivša partnerica, kao i njihovo troje djece koje su zajedno dobili.

Vezani članci Scott Disick i Bella Banos - 1 Još jedna ljepotica pala na njega, a mnogima nije jasno zašto: Razuzdan je, sklon varanju i ima problema s alkoholom Sofia Richie - 2 Ne miče se s plaže i na tome su mnogi zahvalni: U bikiniju uživala u ljubavnim igricama s bivšim dečkom

Paparazzi su ovaj trio snimili kako svi zajedno uživaju na plaži, u kupanju i sunčanju, a Kourtney i Sofia djelovale su kao najbolje prijateljice.

Fotografije njihovog zajedničkog druženja možete pogledati OVDJE. 

Njihov odnos na društvenim je mrežama pohvalila i Khloe, Kourtneyjina sestra, koja je napisala koja je ponosna na svo troje zbog načina na koji se ophode jedni prema drugima.

''Oo je ljubav, djeca su na prvom mjestu. Tako to rade odrasle osobe'', napisala je.

Odmor u troje komentirao je i sam Scott tako što je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku.

Njihovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDJE. 

''Što još muškarac može poželjeti'', zapitao se pored fotografije.

A osim dobrih odnosa, Kourtney i Sofia u mini bikinijima pokazale su i isklesane figure.

Kourtney i Scott razišli su se 2015. nakon devet zajedničkih godina. Zajedno imaju sina Masona (9), kćer Penelope (6) i sina Reigna (4).