prekipjelo joj

Kraj veze poslije tri godine: Njoj je počela smetati njegova bivša, a njega prati glas da je ovisnik o seksu

Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) Galerija

Par je vezu započeo 2017. godine nakon što su se upoznali na jugu Francuske. Scott Disick i Sofie Richie vrijeme karantene proveli su odvojeno, a on je nedavno bio u centru za odvikavanje.

Scott Disick i Sofia Richie nakon tri godine okončali su svoju vezu.

Pogledaj i ovo showbuzz žene se za njega lijepe Kao na pokretnoj traci: Razuzdani bogataš svakog tjedna u društvu nove ljepotice

Glasine o njihovu prekidu kruže već tjednima, još otkako se Scott prijavio u centar za odvikavanje, a u to je vrijeme Sofia uživala s prijateljima u Malibuu. Disick je od samoga početka tvrdio da nije ovisan o drogama, a pratio ga je glas da je ovisnik o seksu.

"Malo vode nikada nije ubilo nikoga", napisao je Scott u opisu fotografije koju je objavio nakon vijesti o prekidu. Izvor blizak paru ističe kako je Sofiji dosadio odnos u kojem se Scott nije dovoljno trudio, a njegova bivša supruga Kourtney Kardashian također je pridonijela tome. Vrijeme karantene proveli su odvojeno, a problemi koji su se gomilali u njihovoj vezi jednostavno se nisu više mogli riješiti.

"Kourtney joj nije olakšala sve, to je jasno, a takvo ponašanje može se tolerirati samo određeno vrijeme", tvrde izvori. Scott je nedavno proslavio svoj 37. rođendan bez Sofije, a bio je u društvu svoje bivše supruge i njihove troje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little water never hurt nobody

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Paparazzi su Scotta uhvatili dan nakon vijesti o prekidu u društvu tjelohranitelja u Los Angelesu, a bio je u kupnji nakita.

Par je vezu započeo 2017. godine nakon što su se upoznali na jugu Francuske. Do rujna iste godine potvrdili su da su u vezi, a od samoga početka pratili su ih problemi. Sofijin otac, glazbenik Lionel Richie, oduvijek je odbijao vjerovati da je njegova najmlađa kći u vezi s 15 godina starijom zvijezdom reality showa te nije odobravao vezu. S druge strane, Scottu je probleme radila najstarija Kardashianka s kojom je godinama bio u braku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene