Jači no ikad

Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) +0 Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Galerija

Scott Disick i Sofia Richie zajedno su od svibnja 2017. godine, no tada su tvrdili da su prijatelji

Ova je veza izazvala burne reakcije javnosti.

Pogledaj i ovo Sofia Richie (Foto: Profimedia) Događa se! Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko

Radi se o vezi reality-zvijezde Scotta Disicka i mlađahne manekenke Sofije Richie, koji su se zaljubili u prvoj polovici 2017. godine.

Plavokosoj ljepotici tada je bilo 19, njemu 34 godine, pa ne čudi da je njihova veza izazvala zgražanje javnosti. Također, Scott je dotad bio poznat po burnom životu, pa baš nitko nije vjerovao da će par uspjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Podsjetimo, Scotta je proslavila 9-godišnja turbulentna veza s njastarijom sestrom Kardashian, 39-godišnjom Kourtney, s kojom ima troje djece. Par je ostao u prijateljskim odnosima zbog njih, a Scott je na nedavni odmor poveo i novu i bivšu djevojku s kojom nikada nije stao pred oltar jer ona to nije htjela.

Iako mediji uporno pokušavaju posvađati djevojke, čini se kako među njima nema "zle krvi", a Sofia se navodno odlično slaže s njegovom djecom, iako se internet često zna rugati da je ona njegovo četvrto dijete.

I Kourtney je nakon prekida viđena samo u društvu puno mlađih muškaraca, no njezine veze nisu supjele. Čini se kako ona između Scotta i kćeri poznatog glazbenika Lionela Richieja cvjeta jer duo je nedavno viđen kako uživa na jahti u Miamiju s nekolicinom prijatelja, a čitavo vrijeme nisu skidali osmijeh s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Također, mlada manekenka pokazala je utrenirano tijelo kojim se često voli hvaliti i na društvenim mrežama. Kako i ne bi, još je zima, a ona već ima ljetno tijelo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene