Ima i onih koji ga brane

Naizgled nedužnom fotografijom naljutio brojne fanove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako neki smatraju kako je njegova drama samo njegova stvar, većina smatra da je slavni par bio i u vezi s ostatkom interneta tako da svatko ima pravo komentirati njihov život.

Scott Disick na Instagram profilu objavio je naizgled potpuno nedužnu fotografiju, ali čini se kako je nisu baš svi tako shvatili. To ne čudi s obzirom da je sve što on radi pod povećalom javnosti nakon što je na vrlo ružan način prekinuo vezu s majkom svoje djece Kourtney Kardashian.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Scott je, kako se kaže, sve četiri podigao u zrak i uz fotku napisao 'Baš ovo mi treba sada'. Jasno, nije trebalo dugo da se jave dušebrižnici koji su ga pošteno ispljuvali i dali nekoliko tisuća savjeta kako bi trebao živjeti i kako se ponašati.

Sada je jasno zašto ne radi - od silnih ljepotica koje ga posjećuju jednostavno nema vremena

Dok su ga neki optuživali kako sada uživa samo zato što je bio s Kourt, drugi ga brane i tvrde kako je on i bez nje dovoljno bogat. Scott se na sve to nije obazirao, a to mu ne možemo zamjeriti s obzirom na pogled i nirvanu u kojoj se nalazi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene