Nakon 25 godina braka od supruge Marije razišao se Arnold Schwarzenegger i tom 'prigodom' počastio je riječima: 'Ja imam novac, moć, avion i ja ću imati naše zajedničke prijatelje'.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz !

Glumac je pokušao zastrašiti suprugu tvrdnjama da će ostati bez svega ako se razvedu. Prije nego su se razišli, kad je Maria Shriver doznala da Arnold Schwarzenegger ima 14-godišnje dijete s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom Baenom, glumac je zaprijetio supruzi da će si pronaći dvadesetogodišnju slatkicu ako mu ne oprosti.

>> Nikako ne propustite najgluplje izjave poznatih!

Vezani članci Arnold Schwarzenegger Omiljeni snagator snimljen nakon tajne operacije srca koja je bila prije nekoliko dana, već se vratio obavezama Arnold Schwarzenegger Schwarzenegger završio na operaciji pa zabrinuo obožavatelje, javila mu se i jedna od naljepših sportašica

Hollywoodski snagator navodno je odbio ići u bračno savjetovalište te je rekao susjedu da može živjeti i bez Marije. 'Ako stvari se ispadnu OK s Marijom, naći ću si 20-godišnji slatkicu', samouvjereno je Schwarzenegger rekao susjedu, prenosi magazin Newsweek.

>> Arnold provozao sinove u svom metalnom ljubimcu

Prema susjedovim riječima, 65-godišnji glumac nije mogao shvatiti zašto mu Shriver, s kojom ima četvero djece, jednostavno ne može oprostiti nevjeru. 'Arnold je potpuno drugačija osoba od Marije. Ne zanimaju ga njena bol i njeni problemi', rekao je susjed.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook