Sada - iznenađenje

Namjerno šokirao gledatelje diljem svijeta: 'Htio sam da se boje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi bruje o neočekivanom raspletu hit serije' Game Of Thrones',a kako stiže finalna epizoda sezone – mnogi se pitaju što slijedi!

Veliki um koji se krije iza serije 'Game of Thrones'; njezin autor i scenarist George R.R. Martin je otkrio kako je 'namjerno šokirao gledatelje kako bi se bojali'.

Pogledaj i ovo showbuzz Urnebesna parodija VIDEO Pogledajte kako bi bilo da hit 'Blank space' pjeva tvorac 'Game of thrones' George R. R. Martin

>> 'Igra prijestolja' - Obožavatelji serije šokirani diljem svijeta!

65-godišnji George tvrdi kako ne želi uobičajane i konvecionalne tipove junaka za koje se zna kako će u priči završiti. Stoga kad je prikazana pretposljednja epizoda 'Game of Thrones', obožavatelji su bili šokirani – njihovi voljeni likovi izgubili su život u krvoproliću.

>> Transformacija i pol: Od vruće plavuše do brinete bez make upa!

'Svi smo gledali filmove kada je heroj u nevolji, ali znate kako će se izvući. Želim da se moji čitatelji i gledatelji boje kada su im omiljeni likovi u nevolji. Nedavno smo imali premijeru treće sezone, a na afterpartiju sam pričao s troje glumaca iz serije i skužio sam kako su svi preminuli na malim ekranima! Jedan je znao, a drugo dvoje nisu znali kako će izgubiti život.

Znali bi da su pročitali knjige! Najmanje četiri lika su umrli u seriji,a u knjizi su i dalje živi. Vidjet ćemo, brzo pišem, jer me strah kako će me televizijska serija sustići. No, znajte u finalnoj epizodi bit će dosta iznenađenja', za Fox Life je rekao George.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene