Scenarist Bob Gale napokon je objasnio zašto Martyja McFlyja roditelji George i Lorraine ne prepoznaju kasnije dok putuje kroz vrijeme.

Galerija


Obožavatelji filma "Povratak u budućnost" godinama su vodili rasprave o manama detalja kada Marty McFly planira kako će potaknuti svoje roditelje da započnu vezu, nakon što im je slučajno "otkazao" upoznavanje.

Scenarist Bob Gale napokon je objasnio zašto Martyja roditelji George i Lorraine ne prepoznaju kasnije dok putuje kroz vrijeme. Ističe kako ga poznaju tek šest dana te ga se zato ne sjećaju. "Dosta godina kasnije mogli bi se sjetiti zanimljivog mladića koji ih je povezao te su otišli na prvi spoj", objašnjava pisac.

Bob dodaje kako bi se možda svatko prisjetio takvog detalja u svom životu 25 godina kasnije. "Lorraine i George mogu promisliti da je smiješno kako su nekada davno upoznali mladića po imenu Calvin Klein, i unatoč tome što promisle da njihov sin ima neke sličnosti s njime, ne misle da je to velika stvar", objašnjava scenarist.

Brojni kritičari tijekom godina su se bunili kada bi netko spomenuo da je "Povratak u budućnost" savršen film. Smatraju kako savršen film znači da nema niti jednu manu. Upravo zbog ovog detalja smatrali su da ovaj film to nije.

"Povratak u budućnost" s Michealom J. Foxem i Christopherom Lloydom u glavnim ulogama objavljen je 80-ih godina, a danas je već klasik.

Otkrivena jedna od tajni najdražih "Prijatelja", a vezana je za bebe koje je Phoebe rodila svom bratu