Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pregršt zanimljivosti u ovotjednoj Sceni - pogledajte!


Napokon je došao taj dan! Udala se zvijezda Larinog izbora - Doris Pinčić. Sudbonosno 'DA' Doris je u rodnom zadru izrekla Borisu Rogoznici. SCFIL Glumica je zablistala u ružičastoj vjenčanici koji je otkrivao trudnički trbuščić - naime sretan par će u siječnju dobiti prvog nasljednika. Na vjenčanje su stigli i brojni kolege iz serije Larin izbor. Sve najbolje paru su tako poželjeli Ornela Vištica, Jagoda Kumrić, Jelena Veljača te Ivan Herceg.

>>> Prvi glazbeno-dramski spektakl na ovim prostorima: Uživajte u čaroliji Stelle!

Vezani članci Slika nije dostupna Scena ovog tjedna otrkiva tko je Zorica i vodi vas na Severinin nastup na Rujanfestu! Slika nije dostupna Scena: Od kazališnih nagrada do jutarnje tjelovježbe!

A čestitat ćemo i ministru Tihomiru Jakovini koji je prije dva dana, postao je drugi put tata. Supruga Sandra rodila je kćer. Njegov kolega Ivan Vrdoljak također očekuje djevojčicu koja bi u obitelj trebala stići za dva tjedna. Za Scenu su ministri otkrili jesu li spremni za mijenjanje pelena, manjak sna, ali i hoće li baka servisi uskočiti u pomoć.

Kad srce pjeva, cijeli svijet će čuti - samo je jedna od poruka novog glazbeno-dramskog spektakla Stella - koji vam ove jeseni donosi Nova TV. Sve o zaraznim ritmovima uz koje će pjevati i plesati sve generacije ispričale su nam glazbene producentice serije - Martina Tomčić i Ivana Husar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook