Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogledajte koje teme donosi ovotjedna Scena!


Zrinka Cvitešić sinoć je u Londonu proglašena najboljom debitanticom na West Endu prema izboru publike! Nakon dvotjednog internet-glasovanja i uz 8 konkurenata, hrvatska glumica odnijela je titulu najbolje i to za ulogu u hit mjuziklu Once. Scena donosi i prvu Zrinkinu reakciju.
Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, odličan je poznavatelj vina. Posjetili smo ga u Jastrebarskom i kušali vino po njegovom izboru. Otkrili smo da ministar i sam odvaja otpad, ali i razotkrili zašto po cijele dane sluša Gangam stylw te popularnu Zoricu.
'Ta tvoja barka mala' Ljupke Dimitrovske dobila je novi oblik na poljskom jeziku. A Japanska pjevačica Izumi Jamagući zaljubila se u pjesmu Meri Cetinić 'Četiri stađuna' koju izvodi na hrvatskom. Hrvatska glazba, i to ona starijeg datuma, našla je svoj put u svijet.
Zagrebačke fontane jutros su zabilježile neuobičajen prizor. Više od 500 vježbača u sklopu projekta 'Pokreni se'poslalo je poruku o potrebi za većom brigom o vlastitom tijelu. Glumci, sportaši, manekeni, te gradonačelnik Zagreba jutros su odabrali sport kao najbolje buđenje. Projekt Pokreni se posljednja 3 mjeseca gostovao je na najpoznatijim turističkim atrakcijama na obali - dubrovačkom Revelinu, pulskoj Areni, zadarskom Pozdravu suncu te Hvaru.

Vezani članci Slika nije dostupna Scena: Pogledajte koje zanimljive priče donosimo ovog tjedna! Slika nije dostupna Mijenjanje pelena i manjak sna: Ove ministre upravo to čeka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook