Sve do mjeseca...

Slavna glumica 'u akciji' - Biste li vi pogodili o kojoj se pjesmi radi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa američka glumica Scarlett Johansson, na gostovanju u emisiji Late Night With Jimmy Fallon, ponosno je pokazivala veliki dijamant na svom zaručničkom prstenu.

Jedna od najljepših žena na svijetu Scarlett Johanson redovito plijeni pažnju svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Oduševila izgledom Slavna glumica na premijeri novog filma izgledala je baš kao nekad kad je bila prava seks-bomba

 >>'Što da vam kažem? Njezin seksepil je izvan konkurencije!

Na gostovanju u talk showu 'Late Night With Jimmy Fallon' mamila je uzdahe svojom zavidnom figurom koju je istaknula kratkom plavom haljinom, ali i još jednom pokazala da zna kako oduševiti publiku. Naime, u igri pantomime, svojim odličnim scenskim pokretima navela je publiku na točan odgovor.

Slavna 28-godišnja glumica nedavno se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka Romaina Dauriaca, prije kojeg je bila u vezi sa legendarnim glumcem Sean Pennom.

Scarlett je nedavno snimila novi film 'Don Jon', kojeg je publika imala priliku premijerno pogledati u New Yorku početkom tjedna. Film je prvi redateljski uradak poznate zvijezde teen serija, Josepha Gordona-Levitta koji je radnju začinio nizom vrućih scena.


 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene