Amerikanka u Parizu

'Znam samo prostote na francuskom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je prije svega nekoliko mjeseci objavila zaruke, malo toga se zna o zaručniku zgodne glumice Scarlett Johansson.

Slavna glumica Scarlett Johansson gostovala je u showu Davida Lettermanu. Tema zaruka bila je neizbježna, a David Letterman je u svojem 'Late Night Showu' uspio navesti zgodnu glumicu da malo više otkrio o svojem odabraniku francuzu Romainu Dauriacu koji se bavi oglašavanjem.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) velika sreća! U tajnosti je rekla ''da'' i trećem suprugu, a sad su iznenadili objavom da su dobili i prvo zajedničko dijete

Scarlett Johansson proglašena najboljom glumicom, a u filmu se uopće ne pojavljuje!

Scarlett je priznala i kako ne govori baš puno francuskog, no ipak zna neke proste  riječi. Nadamo se da će naučiti i neke nove francuske izraze kad dođe vrijeme za obiteljska druženja. Do tada će ih sigurno osvojiti svojih stilom hollywoodske dive, a u studio je stigla u bež kaputu ispod kojeg je nosila plavu haljinu -  je kombinaciju podignula crvenim ružem i kovrčama u stilu 40-tih.

Dodala je i kako joj prilično na živce idu prolaznici na ulicama Pariza. 'Posvuda hodaju, nema nikakvog reda. Samo me udaraju, pa sam sada postala prilično agresivna. Nije me briga! Pa ja sam superheroja za ime Božje!', kaže Scarlett koja se preselila u Pariz na nagovor zaručnika.

Glumica je promovirala i novi film 'Her' u kojem je pojavljuje samo kao glas operativnog sustava u koji se Joaquin Phoenix zaljubi nakon razvoda od žene.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene