Više se ne skrivaju

Scarlett Johansson više nije plavuša: Na premijeri filma pokazala je novi imidž, ali i novog dečka

Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Galerija

Scarlett Johansson na premijeru filma ''Avengers: Infinity War'' stigla je u pratnji novog dečka

Na svečanu premijeru filma ''Avengers: Infinity War'' u Los Angelesu, Scarlett Johansson stigla je u društvu novog dečka Colina Josta. Par je zajedno već skoro godinu dana, no ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu. Osim dečka, Scarlett je u ponedjeljak pokazala i svoju novu frizuru. Naime, lijepa glumica je od plavuše postala brineta, a još k tome je i zablistala u predivnoj, srebrnoj haljini.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) zavide joj Ovaj zgodni surfer zaručnik je jedne od najseksi žena svijeta, svi kažu da je prava sretnica što ga je "upecala"

Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Da su Scarlett i Colin zajedno prvi put se počelo šuškati prošle godine u svibnju. Glumica iza sebe ima brak s Romainom Dauriacom, a s njim je dobila i kćer Rose Dorothy. Par se vjenčao u listopadu 2014., a razišli su se već sredinom 2016. godine. Prošle godine u rujnu njihova je rastava i službeno okončana.

Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene