Najplaćenija glumica svijeta, Scarlett Johansson, prošetala je venecijanskim crvenim tepihom u vatrenoj haljini i oduševila sve prisutne.

Galerija


Ove godine se na vrhu Forbesove liste našla bujna plavuša Scarlett Johansson koja već desetljećima oduševljava svojim izgledom i glumom. Zanosna dama raskošnih oblina ne libi se istaknuti sve svoje čari u mnogim svečanim prilikama pa je tako bilo i na promociji njezinog filma "Marriage Story" na 76. Venecijanskom filmskom festivalu. 

Vezani članci Scarlett Johansson Nedavno je treći put uplovila u bračnu luku, a ovo je popis svih slavnih frajera koji nisu odoljeli bujnoj holivudskoj ljepotici Slika nije dostupna Na venecijanskoj Mostri održana svjetska premijera filma 'Ne gledaj mi u pijat' Hane Jušić

Scarlett je veteranka crvenih tepiha koja savršeno zna kako naglasiti svoje adute, pa je i ovog puta zabljesnula u uskoj crvenoj haljini visokog proreza. Duga sjajna crvena toaleta otkrivala je glumičine grudi i velike tetovaže na leđima, a prorez na nogama pružao je pogled i na njezina bedra. 

Zbog ovakvog vamp izdanja lijepe glumice, nema tko se nije okrenuo za njome, a ukrala je pažnju i mnogim drugim poznatim facama. Osim Scarlett, crvenim tepihom su prošetali i Brad Pitt te Liv Tayler no fotografi su uvjerljivo najviše pozornosti pridali lijepoj plavuši duboka glasa. 

Zahvaljujući vrtoglavoj zaradi od 56 milijuna dolara godišnje, Scarlett je trenutno najuspješnija glumica svijeta. Iako nije posebno nagrađivana, a kritika ju često smatra jednom od najprecjenjenijih glumica Hollywoodske A liste, publika je se ne može zasititi.

S obzirom na zanosna izgled ove dame, jasno je i zašto je tomu tako. 

 

Bio je seks-simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je boem opuštenog imidža