Romain Dauriac navodno želi malenu odvesti u Francusku, dok Scarlett to nema namjeru dopustiti.


Scarlett Johansson podnijela je u utorak papire za razvod od Romaina Dauriaca, piše New York Post, ali i ostali svjetski mediji. Odvjetnica slavne glumice pokrenula je brakorazvodnu parnicu, a prema šuškanjima, proces razvoda neće biti nimalo lagan te bi se mogla voditi prilično žestoka bitka oko njihove trogodišnje kćeri Rose Dorothy.

Vezani članci Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Svakog se muškarca dosad riješila nakon 2 godine ljubavi: Čeka li i ovog ista sudbina? Scarlett Johansson (Foto: Getty) Upravo je proglašena najplaćenijom glumicom, no javnosti su zanimljiviji njezini brakovi koji traju po 2 godine

Iako su se na početku dogovorili da će provoditi svaki drugi tjedan s djevojčicom, situacija se zakomplicirala kada je Scarlett zatražila da s kćerkom provodi tri, a Romain dva dana u tjednu. Dauriac se na to požalio, a glumica mu poručila da se to tako radi u Hollywoodu. Bio je to tek uvod u borbu za kći.

Nakon toga Romain je odlučio da se želi s malenom preseliti u Francusku, s čim se glumica nikako ne slaže. Romain i Scarlett proveli su nekoliko godina zajedno. Vezu su započeli 2012. godine, a vjenčali su se 2014. U međuvremenu su dobili i malenu Rose.