Scarlett Johansson, Brie Larson i Gwyneth Paltrow na premijeri filma "Osvetnici: Završnica" sve su bacile u delirij svojim izgledom.

Galerija


Premijera dugoočekivane završnice akcijske filmske sage "Osvetnici: Završnica" okupila je mnoge celebrityije, a među njima najviše su se istaknule tri predivne dame.

Vezani članci Severina Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio"

Zanosna Scarlett Johansson (34) koja u filmu tumači akcijsku junakinju jarko narančaste kose, Crnu udovicu, na premijeri je zadivila svojim izgledom. Poznata po svojim raskošnim oblinama, Scarlett je i ovog puta oduševila sve prisutne svojim dekolteom i figurom pješčanog sata koja je san mnogih žena, ali i muškaraca. 

Uz pripijenu srebrnu haljinu do koljena, koja je divno istaknula sve glumičine atribute, rijetko tko je uopće i obraćao pozornost na predstavljanje filma "Osvetnici: Završnica."

Očekuje se da će upravo ova završnica fantastične sage koja uključuje spoj mnogih Marvelovih junaka, srušiti apsolutno sve rekorde gledanosti u kino dvoranama diljem svijeta. U prvom tjednu prikazivanja film bi trebao zaraditi 850 do 900 milijuna dolara. 

"Osvetnici: Završnica" filmski je kraj koji objedinjuje čak 21 film proizveden u Marvel Cinematic Universe studiju.

Osim Scarlett na crvenom tepihu pažnju je plijenila i Brie Larson (29). Brie je svoju blijedu put i vitku liniju istakla haljinom nježno ljubičaste boje jorgovana koja je otkrivala pogled na njene lijepe noge i ramena. 

Osim mladih snaga, svojom pojavom oduševila je i jedna prokušana filmska diva i oskarovka Gwyneth Paltrow. Iako je gornji dio njene odjeće bio vrlo konzervativan, jer je došla do grla zakopčana u sakou, Gwynethine vitke noge bile su izložene kao na pladnju - svima na divljenje. 

Uz takve ljepotice koje su dio glumačke postave nije ni čudo da će gledatelji pohrliti u kina. 

Kao od majke rođena: Ella Dvornik obožavateljima se pokazala u svom najprirodnijem izdanju