Nakon princeze u Hrvatsku stigao i princ!


Nakon posjeta marokanske princeze Lalle Meryem koja je kratko s obitelji boravila u Hrvatskoj, u naše je krajeve stigao još jedan pripadnik kraljevskog roda.

Vezani članci Hrvatski Crveni križ pomaže starijima - 2 Crveni križ i Civilna zaštita izdali upute za posjet i pomoć starijim osobama: "Držite razmak 2 metra i vodite evidenciju" Policija, ilustracija Krvavi obračun u Puli: Izboden mladić pronađen u lokvi krvi, policija traga za napadačem

U Pulu je stigao i saudijski princ Khaled bin Sultan koji je večer proveo na borbama gladijatora u sklopu Spectacvla Antiqva u Areni. U njegovu je čast postavljena i posebna VIP loža kako bi mu bilo što ugodnije.

Unajmila je jahtu za 1,5 milijuna kuna, pa otišla sa zrakoplovom u kojem ima čak 14 kilograma zlata.

Khaled bin Sultan član je saudijske kraljevske obitelji Saud, a iza sebe ima bogatu vojnu karijeru. Bio je i zamjenik ministra obrane, a već je na početku karijere dobio ime 'ocem projektila' jer je vodio pregovore i zaključio ugovore o kupovini projektila s Kinom.

Princ se ženio dva puta, a prvog braka ima dvoje djece. Nakon rastave od prve žene oženio je kćer svojeg ujaka. Imaju petero djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook