Kanye West ovog će se tjedna sastati s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom u Bijeloj kući.

Galerija


Slavni reper Kanye West susret će se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i višim savjetnikom Jaredom Kushnerom u Bijeloj kući, iz koje je i stigla službena potvrda tog zanimljivog sastanka.

Vezani članci Kim Jong Un s Donaldom Trumpom na summitu u Hanoiju (Foto: AFP) Naprasno prekinuti pregovori, otkazan radni ručak: Ništa od dogovora Trumpa i Kima Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Ni dan danas se ne zna je li prava ili umjetna, no njezina stražnjica baš uvijek privuče poglede

"Kanye West dolazi u Bijelu kuću kako bi ručao s predsjednikom Trumpom, a susret će se i s Jaredom Kushnerom. Neke od tema susreta bit će unaprjeđenje preporoda u Americi, zatvorska reforma, prevencija nasilja između bandi i smanjenje nasilja u Chicagu", izjavila je glasnogovornica za medije Sarah Huckabee.

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images)
Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images)

Kanye je jedan od najvećih zagovornika Donalda Trumpa, a navodno želi raspraviti o budućim poslovnim prilikama za bivše osuđenike u administrativnim uredima. Također se nada da će razgovarati o povećanju brojke zaposlenih u sektoru proizvodnje u okolici Chicaga, gdje je i sam odrastao, prenosi Times.

Kim Kardashian i Jared Kushner (Foto: Profimedia)
Kim Kardashian i Jared Kushner (Foto: Profimedia)

Savjetnik Kushner inače se već susreo sa Kanyeovom suprugum, starletom Kim Kardashian, kako bi razgovarali o preustroju pravosudnog sistema.