Kanye West ovog će se tjedna sastati s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom u Bijeloj kući.

Galerija


Slavni reper Kanye West susret će se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i višim savjetnikom Jaredom Kushnerom u Bijeloj kući, iz koje je i stigla službena potvrda tog zanimljivog sastanka.

Vezani članci Donald Trump Amerika na nogama: Trump godinama nije plaćao porez - "To su potpuno lažne vijesti, izmišljene, lažne" Predsjednik SAD-a Donald Trump Policija na državnoj granici uhitila ženu za koju sumnja da je Trumpu poslala otrov, sa sobom imala vatreno oružje

"Kanye West dolazi u Bijelu kuću kako bi ručao s predsjednikom Trumpom, a susret će se i s Jaredom Kushnerom. Neke od tema susreta bit će unaprjeđenje preporoda u Americi, zatvorska reforma, prevencija nasilja između bandi i smanjenje nasilja u Chicagu", izjavila je glasnogovornica za medije Sarah Huckabee.

Kanye West (Foto: Getty Images)
Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kanye je jedan od najvećih zagovornika Donalda Trumpa, a navodno želi raspraviti o budućim poslovnim prilikama za bivše osuđenike u administrativnim uredima. Također se nada da će razgovarati o povećanju brojke zaposlenih u sektoru proizvodnje u okolici Chicaga, gdje je i sam odrastao, prenosi Times.

Kanye West (Foto: Getty Images)
Kim Kardashian i Jared Kushner (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Savjetnik Kushner inače se već susreo sa Kanyeovom suprugum, starletom Kim Kardashian, kako bi razgovarali o preustroju pravosudnog sistema.