Politička posla

Kanye West dolazi u Bijelu kuću: Predsjednik ga željno očekuje

Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Donald Trump (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian i Jared Kushner (Foto: Profimedia) Galerija

Kanye West ovog će se tjedna sastati s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom u Bijeloj kući.

Slavni reper Kanye West susret će se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i višim savjetnikom Jaredom Kushnerom u Bijeloj kući, iz koje je i stigla službena potvrda tog zanimljivog sastanka.

Pogledaj i ovo Beyonce, Jay-Z, Kanye West (Foto: Profimedia) Ogorčeni su Krah prijateljstva! Nekada su bili kao prst i nokat, no čini da je politika uplela prste među njih

"Kanye West dolazi u Bijelu kuću kako bi ručao s predsjednikom Trumpom, a susret će se i s Jaredom Kushnerom. Neke od tema susreta bit će unaprjeđenje preporoda u Americi, zatvorska reforma, prevencija nasilja između bandi i smanjenje nasilja u Chicagu", izjavila je glasnogovornica za medije Sarah Huckabee.

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kanye je jedan od najvećih zagovornika Donalda Trumpa, a navodno želi raspraviti o budućim poslovnim prilikama za bivše osuđenike u administrativnim uredima. Također se nada da će razgovarati o povećanju brojke zaposlenih u sektoru proizvodnje u okolici Chicaga, gdje je i sam odrastao, prenosi Times.

Kim Kardashian i Jared Kushner (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Jared Kushner (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Savjetnik Kushner inače se već susreo sa Kanyeovom suprugum, starletom Kim Kardashian, kako bi razgovarali o preustroju pravosudnog sistema.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene