Sasha Obama danas ima 17 godina i na jesen kreće na fakultet.

Galerija


Sjećate se Malije i Sashe Obame?

Vezani članci Smiješna verzija Instagrama - 5 Jedna za sponzore, druga za publiku: Djevojka usporedila fotke za Instagram, koje vam se više sviđaju? Michelle Obama (Foto: Instagram) Jedna od omiljenih prvih dama u povijesti napokon pokazala prirodnu boju kose!

Radi se o kćerima bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle koje su bile djevojčice u vrijeme kada je njihov tata po prvi put izabran za predsjednika davne 2009. godine.

Upravo zato, internet je ostao u šoku kada su na Twitteru osvanule nove fotografije danas 17-godišnje Sashe s maturalne zabave na kojoj je pokazala kako je odrasla u zanosnu djevojku.

Mlađa kći bivšeg predsjedničkog para za tu je večer izabrala dugu, satensku haljinu u crnoj boji s nešto višim prorezom, jači make-up na očima te zlatni, decentni nakit, dok je njezina pratnja nosila klasično, crno odijelo.

Fotografije je na Twitteru objavio rođak od Sashinog pratitelja, a one su se društvenim mrežama proširila brzinom munje.

Sasha bi na jesen trebala krenuti na fakultet, no još uvijek nije poznato za koji se odlučila. Njezina 20-godišnja sestra Malia studira na Harvardu

28-godišnja pop-zvijezda tragično preminula u stravičnoj avionskoj nesreći: Krenuo je na slavlje svoje djevojke...