Pobjednik šeste sezone showa Farma Saša Vujnović otkrio nam je kako planira potrošiti glavnu nagradu.

Galerija


Saša Vujnović pobijedio je Juricu Belamarića u finalnom dvoboju te osvojio titulu pobjednika šeste sezone reality showa Farma. Uhvatili smo ga punog dojmova te razgovarali s njim o trinaest živopisnih tjedana provedenih na farmi. Otkrio nam je kako planira potrošiti glavnu nagradu i tko mu je bio najveća motivacija te kako je uspijevao ostati sabran i ne ulaziti u konflikte.

Kako se osjećaš kao pobjednik šeste sezone showa Farma?

Vezani članci Roberto Levak i Jurica Belamarić (Foto: PR) Roberto se povjerio Jurici: "Maji dajem totalno povoda, a htio sam se prebaciti na Kristinu“ Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Farmer Saša otkrio što se događa između njega i plavokose Edite

Pa, evo, dojmovi su se malo slegli, premda još uvijek nisam svjestan što sam postigao u životu. Tek kada prođe neko vrijeme, mislim da će mi biti jasno da sam osvojio taj novac.

Ti i Jurica bili ste posljednji finalisti koji su ušli u odlučujući dvoboj. Jesi li očekivao da ćeš pobijediti?

Imao sam velike šanse protiv njega. Skupa smo bili cijeli dan u toj kućici. Bio je jako nervozan. Mlađi je od mene neke tri godine, ali ipak sam ja neke stvari u životu prošao. Jedan je brak iza mene. Život me baš nije mazio i bio sam malo složeniji u glavi i eto, arena je pokazala svoje. Moja fizička sprema bila je jača. Mislim, dečko sam iz Gorskog kotara. Da nisam znao slagati drva i cijepati ih, nije onda Farma za mene (smijeh). To sam dokazao na ovoj farmi. Stvarno sam sretan.

Koji ti je bio najveći izazov na farmi?

Pa najveći izazov bio je stvarno proživjeti trinaest tjedana s tim radom i svime. Stvarno se isplatio sav taj moj rad. Anica i Edita stvarno su tu bile jedan moj veliki pokretač, i moj sin, tako da ne znam stvarno što bih bez njih. Možda bih našao neko novo društvo, ali ne bi to bilo to.

U međuljudskim odnosima si uvijek uspio ostajati pribran. Jesu li oni bili veći izazov na farmi nego fizički poslovi?

Što se tiče međuljudskih odnosa, stvarno sam bio pribran. Sve sam gutao u sebi i jako sam strpljiv. Kuham u sebi, ali nisam planuo na farmi i jako mi je drago zbog toga. Jako sam ponosan na sebe što sam izdržao toliko i pokazao sam stvarno onog pravoga sebe. Nisam ništa tajio. Pokazao sam emocije kad je trebalo pokazati emocije i ostao sam pribran kada je trebalo ostati pribran, a najsmireniji sam ostao u finalu.

Jesi li imao neku svoju taktiku?

Nisam imao pretjerano svoju taktiku. Znači, Anica, Edita i ja smo se od početka držali zajedno. Njih je bilo 14 u klanu, a nas je bilo samo četvero. Bili smo sitan klan. Mogli su nas pojesti za doručak. Ali isplatilo se i naš trud i rad. Anica je u kuhinji mukotrpno radila, Edita je sa mnom vani učila neke stvari i jako sam ponosan zbog tog.

Je li Farma opravdala tvoja očekivanja?

Apsolutno je opravdala moja očekivanja. Kad sam se tek prijavio, živio sam samo za tu Farmu. Znao sam da će biti jako puno rada, ali potrudio sam se koliko god sam mogao i osvojio sam tu glavnu nagradu i stvarno sam presretan. Ovo je bila moja godina i zauvijek će ostati moja godina.

Pogledajte kako su Denis i njegov otac bili uzbuđeni nakon pobjede na Supertalentu

Ne daj se, Aljoša: Legendarni glumac teško je bolestan i potpuno se povukao iz javnog života

Diego je priželjkivao pobjedu zbog jednog jedinog razloga: ''Prošle su već dvije godine...''