Nakon 17 godina!

Saša, Tin i Kedžo ponovno na okupu, pogledajte kako su se dečki sastali i probudili ogromnu nostalgiju!

Saša, Tin i Kedžo Saša, Tin i Kedžo Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša, Tin i Kedžo Saša Lozar - 5 Saša Lozar - 6 Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar (Foto: PR) +0 Saša Lozar (Foto: Dijana Ljubanović) Galerija

Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo razveselili su obožavatelje i pohvalili se zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo bili su članovi prvog hrvatskog boy-benda koji je žario i palio hitom "365" čiji se stihovi i dan danas pjevuše na svakom koraku.

Pogledaj i ovo showbuzz Pobjegao od estrade EVO GDJE JE NESTAO Za Kedžu i Sašu znamo. A kada ste zadnji put čuli za Tina?

Ipak zajednička karijera se raspala i svatko je odlučio krenuti svojim putem. Saša i Damir izgradili su uspješne karijere u Hrvatskoj, a Tin se preselio u Ameriku odakle se nedavno vratio, čime se pohvalio na profilu na Instagramu.

A dečki su se sada konačno i okupili i to djelomično virtualno, ali njihova zajednička fotografija na društvenim je mrežama sve raspametila i probudila veliku nostalgiju.

"Saša, Tin i Kedžo. Okupljanje 2021. Osjeća li netko nostalgiju?", napisao je Saša uz fotografiju na kojoj pozira pokraj Tina u Supetru na Braču dok na video-pozivu razgovaraju s Damirom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

"Kako vas je lijepo vidjeti opet zajedno", "Gledaj ih", "Ajme Saša, Tin i Kedžo , nostalgija na kvadrat", "Slavna trojka", odgovorili su mu obožavatelji u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene