Kaže da nije avanturist

Farmer Saša vodio je kafić i volio zapjevati na festivalima, ali tu je karijeru zapostavio, evo zašto se odlučio na ulazak u show

Saša Štefić Saša Štefić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Štefić Saša Štefić +0 Saša Štefić Galerija

Međimurac Saša Stefić na "Farmi" je poželio steći novo iskustvo i upoznati nove ljude, a kao svoju prednost vidi dosadašnji rad sa životinjama.

Saša Stefić radi kao poslovođa u proizvodnji sokova, no ovaj veseli Međimurac najviše se voli baviti pjevanjem u slobodno vrijeme.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Na "Farmi" traži novo iskustvo i želja mu je bila upoznati nove ljude, a kao svoju prednost vidi dosadašnji rad sa životinjama, no nedostatak mu je činjenica da ne zna kuhati. Iako voli pjevati, u posljednje vrijeme na žalost za to nije imao vremena.

"U zadnje vrijeme nisam baš jako aktivan, povremeno nešto otpjevam. Nastupao sam na raznim festivalima, sa međimurskim tamburaškim orkestrom s Antonijom Šolom itd.", ispričao nam je Saša u intervjuu. Osvrnuo se i na vrijeme kada je vodio kafić. "To je isto bilo jedno novo iskustvo, ali jednostavno se nisam vidio u tome. Malo previše alkohola i drugih problema", zaključio je natjecatelj "Farme".

Naglašava kako je gotovo siguran da u showu neće pronaći ljubav, ali nikada se ne zna. Želi da se svi dobro zabave, da nešto rade i da bude što manje svađa. Obitelj mu je dala podršku, a izolacija mu ne bi trebala biti problem.

"Možda jedino u početku dok se malo ne naviknem, ali vidjet ćemo", smatra Saša.

Za sebe kaže da nije avanturistički nastrojen, a dodaje i kako mu lažljivi, licemjerni i isključivi ljudi nikako ne "sjedaju".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene