Međimurac Saša Stefić na "Farmi" je poželio steći novo iskustvo i upoznati nove ljude, a kao svoju prednost vidi dosadašnji rad sa životinjama.

Galerija Saša Štefić - 10 Saša Štefić - 7 Saša Štefić - 9 +9 Saša Štefić - 6

Saša Stefić radi kao poslovođa u proizvodnji sokova, no ovaj veseli Međimurac najviše se voli baviti pjevanjem u slobodno vrijeme.

Vezani članci Zdenka Jakus - 3 Ova Istrijanka u životu se suočila s brojnim nedaćama, a utjehu je pronašla u hobiju za koji pohvale stižu i na svjetskoj razini! Stjepan Jukić - 6 Tko je kliški Picasso koji obožava putovanja, a najviše ga je fascinirala Kuba: ''Možda sam bježao od problema''

Na "Farmi" traži novo iskustvo i želja mu je bila upoznati nove ljude, a kao svoju prednost vidi dosadašnji rad sa životinjama, no nedostatak mu je činjenica da ne zna kuhati. Iako voli pjevati, u posljednje vrijeme na žalost za to nije imao vremena.

"U zadnje vrijeme nisam baš jako aktivan, povremeno nešto otpjevam. Nastupao sam na raznim festivalima, sa međimurskim tamburaškim orkestrom s Antonijom Šolom itd.", ispričao nam je Saša u intervjuu. Osvrnuo se i na vrijeme kada je vodio kafić. "To je isto bilo jedno novo iskustvo, ali jednostavno se nisam vidio u tome. Malo previše alkohola i drugih problema", zaključio je natjecatelj "Farme".

Naglašava kako je gotovo siguran da u showu neće pronaći ljubav, ali nikada se ne zna. Želi da se svi dobro zabave, da nešto rade i da bude što manje svađa. Obitelj mu je dala podršku, a izolacija mu ne bi trebala biti problem.

"Možda jedino u početku dok se malo ne naviknem, ali vidjet ćemo", smatra Saša.

Za sebe kaže da nije avanturistički nastrojen, a dodaje i kako mu lažljivi, licemjerni i isključivi ljudi nikako ne "sjedaju".

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju