Saša Popović rekao je Jeleni Karleuši nešto što je mnoge iznenadilo.

Galerija


Jelena Karleuša i Saša Popović opet su u središtu pozornosti.

Vezani članci Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša podijelila poruke koje je s majkom Divnom razmijenila prije njezine smrti Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša se oglasila prvi put od smrti majke i rasplakala svoje obožavatelje: ''Mila, budi jaka..''

Nakon kaosa koji je nastao u studiju jer je Jelena htjela jednog kandidata pustiti u naredni krug natjecanja, sada je opet bilo burno.

Naime, pjevačica često oštro kritizira nastupe pjevača na talent showu ''Zvezde Granda'', pa tako nerijetko ne bira ni riječi dok im se obraća. 

''U 2019. godini s takvim odijevanjem i šminkom, s takvim pjevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika kučketina. Dobar sam čovjek prije svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš'', rekla je Karleuša, na što se nadovezao Saša Popović, direktor Grand produkcije.

''Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jest najveća kučketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovjek'', rekao je Popović, dok je Jelena ostala bez teksta i odmahnula rukom.

Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja"

Omiljeni glumac dobio dijete u 70. godini, 34 godine mlađa supruga rodila je dječaka

Skandal trese Veliku Britaniju: Tvrdi da je prinčev izvanbračni sin, kraljevska obitelj sve je pokušala zataškati?