Kakav zavodnik!

Zbog ovog izdanja konačno su mu poručili da je prekrasan i kao muškarac, a evo koga je zamalo namamio u krevet!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus peta emisija TLZP - 4 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 1 Saša Lozar peta emisija TLZP - 4 Saša Lozar peta emisija TLZP - 2 Saša Lozar peta emisija TLZP - 3 Saša Lozar peta emisija TLZP - 1 Saša Lozar peta emisija TLZP - 2 Saša Lozar peta emisija TLZP - 9 Saša Lozar i Mario Petreković četvrta emisija TLZP - 7 +10 Saša Lozar i Mario Petreković četvrta emisija TLZP - 9 Galerija

Saša Lozar u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovio je legendarnog Georgea Michaela pa i sam zaradio titulu njegove hrvatske verzije, a njegov fantastični nastup ovog puta gledamo u subotu umjesto u nedjelju.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar ne prestaje nas oduševljavati i iznenađivati svojim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a ništa drugačije nije bilo niti kada se prošlog puta uživio u lik Georgea Michaela i sve oborio s nogu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Saša je nekoliko fotografija, na kojima pozira kao nikad prežaljeni pjevač, objavio na svom profilu na Instagramu, a s njim su se za uspomenu morali fotografirati i Mario Petreković kao Senidah te Ivana Mišerić kao Beyonce.

"Čudnija kombinacija od ananasa na pizzi", napisao je Saša pokraj njihove zajedničke fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Saši u takvom romantičnom izdanju nije mogla odoljeti ni voditeljica Maja Šuput, koja je pohvalila njegovu ljepotu.

"Nisi samo lijep kao žena, prekrasan si i kao muškarac", poručila mu je. A ni žiri nije dijelio puno drugačija mišljenja.

"Sve što si dosad morao odraditi beskrajno je teško, ali to je za tebe sve jednostavno. Glupo mi te više i hvaliti", zaključio je Igor Mešin.

"Bio si toliko romantičan, vjetar u kosi mami me da pođem tamo u krevet", priznala mu je Nives Celzijus.

"Bilo je mekano, tvoja patnja bila je opipljiva. Način na koji si pjevao daje do znanja da si uživao, ti si hrvatski George Michael", zaključila je Indira Levak.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene