Saša Lozar novi je gost zabavnog serijala "Fakap", koji možete pratiti svakog četvrtka na portalu showbuzz.hr u 18 sati.

Galerija


Pjevač Saša Lozar novi je gost "Fakapa", zabavnog serijala koji vode Mia Kovačić i Ida Prester te od domaćih zvijezda izvlače neugodne trenutke iz njihovih života koje još nikome nisu otkrili. 

Vezani članci Ida Prester, Mia Kovačić Grupa Silente u dosad neviđenom intervjuu: Čut ćete svašta, a spominju se čak i bapske gaće! Jadranka Kosor Sjećate se crvene torbe Jadranke Kosor koja je napravila pravu pomutnju? Čini se da je za sve kriv Obama

Mia i Ida razgovor sa Sašom započele su vježbanjem zbog kojeg se nisu mogli suzdržati od smijeha. Pjevač je ispričao voditeljicama zašto je otišao na Tajland. 

"Gle, buraz, dva metra imam, ja to dignem samo tako", objasnio je Lozar kako nije dopustio supruzi da mu pomogne s fizičkim poslom. 

Glazbenik je progovorio i o neugodnosti prvog spoja.

"To je velika bruka kad ti s nekim ideš prvi put, na prvi dejt i onda želiš da bude tip topova, a na kraju bude flip flopova", rekao je. 

Saša je pristao na izazov Ide i Mije, a o čemu je riječ i što će to možda uspjeti nakon što je nekog nazvao mobitelom, saznajte u 18 sati na showbuzz.hr-u.

Inače, domaće voditeljice pokazale su se kao pravi duo za zabavni serijal "Fakap". 

Tome u prilog govore i rezultati gledanosti nakon prve epizode. Prva emisija, u kojoj je gošća bila poznata radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić, na portalu showbuzz.hr te na društvenim mrežama ostvarila je više od 250.000 videopregleda.