Sočni detalji

Saša Lozar otkrio kakav je u bračnoj postelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednik showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odmah po pobjedi priveden je u Paprene kuglice. Saznali smo brojne sočne detalje.

Saša Lozar pobijedio je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a potom mu je zapapreno u Paprenim kuglicama. Tamo je otkrio ponešto o svojoj supruzi, bivšim djevojkama te najzgodnijim domaćim pjevačica.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

ANKETA Koji vam je nastup Saše Lozara bio najbolji?

Na pitanje što o njemu misle njegove bivše, simpatični Saša odgovara: 'Pa nije ih bilo baš tako puno. Nisam bio neki Casanova. Ja mislim da misle sve dobro, jer nismo se više ni čuli ni vidjeli poslije toga, pa ne znam'.

Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce!

'Vjerojatno bih nastavio. Kad ide, neka ide', rekao je kroz smijeh Saša kada je upitan što bi napravio da mu supruga za vrijeme vođenja ljubavi kaže 'Ah, Ivane'. 'Da sam žena, bio bih seksi bucka zavodnica', rekao je Lozar. Priznao je i da u bračnoj postelji spava, briljira, ali i mijenja plahte. Što je još otkrio, pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene