Pobjednik showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odmah po pobjedi priveden je u Paprene kuglice. Saznali smo brojne sočne detalje.


Saša Lozar pobijedio je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a potom mu je zapapreno u Paprenim kuglicama. Tamo je otkrio ponešto o svojoj supruzi, bivšim djevojkama te najzgodnijim domaćim pjevačica.

ANKETA Koji vam je nastup Saše Lozara bio najbolji?

Vezani članci Saša Lozar - 8 Glazbena avantura i morski rasplesani "San" Saše Lozara: Pogledajte spot za ovu magičnu i senzualnu priču Saša Lozar Saša Lozar uspio je nešto što mu se dosad još nije dogodilo: "Bez lažne skromnosti, meni ove stvari jednostavno idu!"

Na pitanje što o njemu misle njegove bivše, simpatični Saša odgovara: 'Pa nije ih bilo baš tako puno. Nisam bio neki Casanova. Ja mislim da misle sve dobro, jer nismo se više ni čuli ni vidjeli poslije toga, pa ne znam'.

Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce!

'Vjerojatno bih nastavio. Kad ide, neka ide', rekao je kroz smijeh Saša kada je upitan što bi napravio da mu supruga za vrijeme vođenja ljubavi kaže 'Ah, Ivane'. 'Da sam žena, bio bih seksi bucka zavodnica', rekao je Lozar. Priznao je i da u bračnoj postelji spava, briljira, ali i mijenja plahte. Što je još otkrio, pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook