Saša Lozar iznenadio je svoju majku Jadranku za njezin rođendan, i to u kostimu Luciana Pavarottija, u kojeg se transformirao za prošlu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato''. Bilo je to pravo iznenađenje za pamćenje.

Galerija


Radijski voditelj Saša Lozar podijelio je s pratiteljima na Instagramu urnebesni video iznenađenja u kojem je kao Luciano Pavarotti, u kojeg se transformirao u showu "Tvoje lice zvuči poznato", čestitao 61. rođendan svojoj mami Jadranki.

Vezani članci Saša Lozar Zbog ovog izdanja konačno su mu poručili da je prekrasan i kao muškarac, a evo koga je zamalo namamio u krevet! Saša Lozar Saša Lozar nam je ispričao urnebesnu anegdotu sa snimanja popularnog showa, ovo je sve dosad javnosti bilo nepoznato!

"Cijela obitelj dugo je skupljala pare kako bi mami Jadranki Lozar priskrbila rođendansku čestitku za pamćenje. Iznenađenje nije bilo jeftino, ali se isplatilo. Grazie, Luciano!" napisao je Saša uz video koji je objavio.

Iznenađenje i šok vidljivo je na majčinu licu, kao i na licima ostalih članova obitelji Lozar, od kojih ga nitko na prvu nije prepoznao.

"Isuse, ovo je sveeeee", "Koji si ti kralj. Nema svatko Pavarottija za rođendan", "Predivno", "Svaka čast", "Zakon, top", "Divno iznenađenje za majku, predobro", "Svaka ti čast, kako ste se toga samo dosjetili", "Pa prekrasno", "S tobom nikad dosadno", samo su neki od oduševljenih komentara koje je dobio.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu