Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz Saša Lozar nebrojeno puta dokazuje koliko je glazbeni put kojim kroči izazov za njega te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog popa, radijske urednike, struku i svoje obožavatelje.

Galerija


Novi singl Saše Lozara ''Budi“ ljubavna je priča koju će razumjeti sve generacije, radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena, te prepoznatljivost i stil autora/tekstopisca i glazbenog producenta Predraga Marinjaka Peggyja, jednog od najuspješnijih autora i glazbenika. Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspješnice i radijske hitove Saše Lozara, poput "Tajno", "Tebi", "Da", "Za nas dvoje".

Vezani članci Saša i Marina Lozar Saša Lozar romantičnom objavom i fotkom iz kreveta supruzi Marini čestitao godišnjicu: "Sve se posložilo" Saša Lozar Novi ljetni hit i remix u izvedbi Saše Lozara pomiče granice i nagovještava promjene na glazbenoj sceni

Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz nebrojeno puta dokazuje koliko je glazbeni put kojim kroči izazov za njega te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog popa, radijske urednike, struku i svoje obožavatelje.

''BUDI'' je nešto potpuno novo, svježe, nepredvidivo glazbeno štivo u kojem se Saša Lozar odlično snalazi .

Svoj šarmantni i glazbeni pečat ovaj put nam daje i naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina, koji nas svojim solodionicama vraća u staro dobro vrijeme soula i funka.

Mix i mastering potpisuje, sad već svima dobro poznat, Bojan Šalamon Shalla, koji je svoj pečat ostavio i na svim prethodnim hitovima Saše Lozara, poput "Tajno" i "Da".
Snimljen je video broj u potpisu talentiranog dvojca *Sestrice*, atmosfera je ludo/plesno užarena, nagovještava dugo toplo ljeto s pregršt dobrih tuluma.