Saša Lošić najavio je koncert Plavog orkestra i veliki spektakl.

Galerija


Početkom jeseni, točnije 6. listopada, u varaždinskoj Areni Plavi Orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su – Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.

Vezani članci Ivan Zak (Foto: PR) Ivan Zak priznao: "Nakon što sam prvi put gledao film La Bamba, bilo mi je jasno da su pjesma i gitara moj poziv" Ivan Zak (Foto: PR) Veliki koncert Ivana Zaka u Areni Varaždin: Publiku očekuje neponovljivi spektakl

Više o koncertu otkrio je Saša Lošić.

Plavi orkestar (Foto: PR)
Plavi orkestar (Foto: PR)

"U Varaždin dolazimo s punom produkcijom, imamo posebnu vizualnu priču, a play-listu ćemo precizno sastaviti na osnovu ankete na društvenim mrežama. U svakom gradu u kojem sviramo putem socijalnih mreža postavimo isto pitanje: Koje biste pjesme Plavog orkestra voljeli čuti na koncertu u vašem gradu?", najavio je frontmen benda Saša Lošić.

Osamdesetih godina Plavi orkestar nazivali su "kulturnim fenomenom", a taj status i danas održava.

"Činjenica da smo grupa iz prošlog stoljeća me nimalo ne oduševljava. Opet, s druge strane, zanimljiva je pojava da se na svakoj novoj turneji pojavi potpuno nova publika", priznao je Saša.

Saša Lošić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)
Saša Lošić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Na impozantnoj karijeri sigurno mnogi zavide, a tijekom karijere članovi su morali pristajati na neke kompromise.

"Kao i svi, i mi smo na početku bili okruženi ljudima koji su uvijek znali što je dobro za nas pa čak i više od nas samih, ali srećom publika nas je spasila". 

Nakon što je u glazbi postigao sve što se moglo postići, nastupe na stadionima ispred nekoliko desetaka tisuća ljudi i nebrojeno puno hitova, Saša danas teži jednoj stvari: "Za nekoliko godina ću se preseliti na Hvar i uživati u svojim prijateljima iz djetinstva jer da vam budem iskren ja nikada nisam uživao u slavi, ja sam vam jako "normalan" čovjek". 

Jer kad nije Loša iz Plavog orkestra, Saša se druži s ocem, ide u masline i uživa s društvom.