Nepoznata priča

Dino Dvornik mu je spasio život: Loša progovorio o teškoj nesreći

Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Saša Lošić Loša (FOTO: Pixsell) Galerija

Saša Lošić Loša otkrio da je Dino Dvornik za njega napravio ono što će pamtiti cijeli život.

Saša Lošić Loša, frontmen Plavog orkestra, otkrio je informaciju koju mnogi nisu znali. Naime, jednom prilikom Dino Dvornik mu je spasio život.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 2 otkrila nepoznate detalje Danijela Dvornik prisjetila se života s Dinom: "Adrenalin bi ga držao pa nije mogao ni zaspati, tada nisam razmišljala kako je to utjecalo na njega"

''U Novom Sadu smo se vozili, Plavi orkestar, on i bio je vozač koji se htio pohvaliti sa svojim novim Golfom II ispred nas i Dina. Nagazio je na gas, ne znam 150, prošao kroz crveno i udarili smo u neki rasvjetni stup. Ja sam sjedio između vozača i Dine, koji je bio na suvozačevom mjestu. I prvo čovjek valjda ima instinkt da sebe zaštiti, a on je prvo mene držao rukom, i držao me sve dok se nismo zaustavili. Auto je bio rascijepan kao konzerva. Tad sam shvatio da je on imao nekakvu ljudsku dimenziju, kao rijetko tko na ovim prostorima'', kazao je Loša ua Filter.hr.

Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene