Saša Kovačević razveselio je svoje obožavateljice posljednjom fotografijom koju je objavio na Instagramu i pokazao golišavo tijelo.

Galerija


Miljenik žena i popularni srpski pjevač Saša Kovačević zagrijao je svoje obožavateljice u ove hladne zimske dane vrućom fotografijom koju je objavio na svom profilu na Instagramu i izazvao totalnu pomutnju.

Naime, 34-godišnji Saša sa svojim obožavateljicama i obožavateljima podijelio je fotografiju iz kupaonice na kojoj se brije, a na kojoj je potpuno razodjeven, dok je strateški dio prekrio tek bijelim ručnikom. U prvom planu našli su se njegovi mišići i golo torzo, kojima se rijetko tko od njegovih kolega može pohvaliti, pa možemo zaključiti da Saša dosta slobodnog vremena provodi u teretani.

"Ajmeeee meni", "Najljepši si", "Ja ne dišem više", "Kakve su ovo provokacije", "Kako ima lijepe pločice", "Čekamo novi koncert u Hrvatskoj", "Što je ovo, čovječe, ti si bolji nego ljetna avantura", "Nije mi dobro, cure", "Moj budući suprug", "Svaki komentar je suvišan", zaključile su njegove obožavateljice koje ne mogu doći k sebi.

Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"