Saša Antić nije se pojavio na virovitičkom sudu, no sucu je dostavio pismeni podnesak u kojem je objasnio ono što je sudac zahtjevao.

Galerija


Saša Antić objasnio je na virovitičkom sudu i objasnio što znače stihovi pjesme "Mater", zbog koje je na sud pozvan u svojstvu svjedoka.

Vezani članci Slika nije dostupna 'U siječnju nam stiže beba, bit će dečko!' Slika nije dostupna Slavni na Gay prideu: Ovo je odraz cijele Dalmacije!

Antić se nije na ročištu pojavio, ali je sucu dostavio pismeni podnesak u kojem je naveo da se radi o "karakterizaciji i arhetipu matere koja rješava sve te da se na kraju postavlja pitanje postoji li ona uopće, odnosno da je evidentno da je mater simbol nemoći glavnog junaka kojeg je ostavila djevojka, a da je pjesma u srži ismijavanje nasilnika", prenosi Novi list.

Da podsjetimo, sud je Sašu Antića pozvao kao svjedoka jer je u procesu optužen mladić koji je policajcu poslao poruku u kojoj je, između ostalog, pisalo i: "Naša mater te traži". Bizarno je što niti optuženik niti oštećenik ne slušaju, kažu, TBF, te ne znaju o čemu točno govori sporna pjesma.

Saša Antić (Foto: PIXSELL)
Saša Antić (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell