Supruzi Ikera Casillasa, Sari Carbonero dijagnosticiran je maligni rak jajnika.

Galerija


Nakon što je španjolski nogometni vratar, 38-godišnji Iker Casillas pretrpio srčani udar, on i njegova supruga, 35-godišnja Sara Carbonero suočavaju se s novim zdravstvenim problemima u obitelji.

Vezani članci Maja Medaković i majka sina s autizmom Očajna obitelj dječaka s nizom teških dijagnoza: ''Preteška je to situacija... On to ne radi iz obijesti, nego jer mu nije dobro'' Slika nije dostupna Google joj spasio život!

Naime, Sara je na svom profilu na Instagramu otkrila kako joj je dijagnosticiran rak jajnika i time šokirala svoje pratitelje.

"Još se nismo oporavili od prvotnog straha, a život nas je ponovno iznenadio. Prije nekoliko dana liječnici su mi otkrili maligni tumor jajnika i već sam bila na operaciji. Sve je prošlo dobro ali čeka me još nekoliko mjeseci borbe koliko će liječenje trajati. Mirna sam i uvjerena kako će sve biti doro. Znam da me čeka težak put ali i da će imati sretan kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i liječničkog tima. Koristim ovu priliku da kolege novinare zamolim za poštovanje i razumijevanje s kojim su se uvijek odnosili prema meni, a osobito sada u ovim teškim i osjetljivim trenucima za mene i moju obitelj", napisala je Sara koja je po struci novinarka.

Podsjećamo, Iker je 1. svibnja pretrpio srčani udar i unatoč tome ne planira u sportsku mirovinu. Od 2009. godine u vezi je sa Sarom, koju je poljubio pred televizijskim kamerama nakon finala Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici. Vjenačali su se 2016. godine i roditelji su 5-godišnjeg sina Martina i 2-godišnjeg Lucasa.

Nije ju bilo briga za paparazze: Margot Robbie pokazala bradavice u prozirnom bijelom badiću