Jeste li znali?

FOTO Detalji koje do sada NISTE primijetili u omiljenoj seriji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledali ste sve epizode i po nekoliko puta, no jeste li primjetili ove stvari?

Serija je mnoge žene naučila važnim životnim lekcijama, a glavna junakinja danas je proslavila 50. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz A mi mislili gluma Glumica šokirala izjavom: 'Sve scene seksa bile su stvarne'

Glumica Sarah Jessica Parker jedna je od onih žena koje s ponosom mogu reći da i u 50-oj izgleda zanosno. Sarah se proslavila ulogom Carrie Bradshaw u popularnoj seriji 'Seks i grad', a žene diljem svijeta naučila je brojnim korisnim lekcijama.

Zvijezda serijala 'Seks i grad' vraća se na male ekrane

Danas je ona uspješna majka preslatkih blizanki Marion Loretta i Tabitha Hodge, a radi i na novom projektu – seriji 'Razvod'. 'Razvod', kao što sam naslov govori, pozabaviti će se na komičan način vrlo dugačkim i kompliciranim razvodom. Više o samoj seriji znati će se početko sljedeće godine.Ipak, svi je i dalje pamte kao simpatičnu Carrie koja pokušava pronaći 'onog pravog' i ostvariti svoj san o uspješnoj karijeri u New Yorku.

Djevojčica zbog koje niste mogli spavati danas je prava ljepotica

Serija koja ju je proslavila krije i nekoliko detalja koje možda niste primijetili do sada. Prisjetite se zgoda i nezgoda četiri prijateljice koje su inspirirale žene diljem svijeta.

12 minuta koje nitko nije vidio - konačno otkrivene

1. Jeste li se pitali zašto nikada u serijalu niste vidjeli grudi Sarah Jessice Parker? Naime, u njenom je ugovoru pisalo da se Carrie Bradshaw nikada neće pojaviti gola na ekranu.

2. Postoji dobar razlog zašto peta sezona ima samo osam epizoda. Naime, Sarah je bila trudna sa sinom Jamesom Wilkiem Broderickom, koji se rodio u listopadu 2002. godine.

3. Serija 'Seks i grad inspirirana je nedjeljnom kolumnom koju je Candace Bushnell pisala za 'New York Observer'. Bushnell je kreirala alter-ego koji je nazvala Carrie Bradshaw kada je objavila knijgu, koja je zapravo kompilacija njenih kolumni.

Za ovim slavnim ljepoticama muškarci se NE okreću

 

4. 'Faca' se u stvarnom životu zove Ron Galotti te je zapravo bivši dečko Candace Bushnell, koji je bio izvršni direktor jednog magazina.

5. Čuveni stan u kojem je u seriji živjela Carrie Bradshaw prodan je 2012. za vrtoglavih 9,65 milijuna dolara.

6. Dobro poznata uvodna špica ima jednu veliku grešku. Autobus koji poprska Carrie u jednom trenutku je pun, a u drugom prazan.

7. Ako obratite pažnju primijetit ćete da Natasha, Facina žena uvijek nosi bijelo. Sve do kraja priče ona je bila isključivo u bijeloj odjeći kako bi opravdala svoju osobnost žene 'koja voli vaniliju'.

8. U sceni kada Trey prosi Charlotte ispred Tiffanyja, čelnici ovog svjetski popularnog brenda nisu dozvolili ekipi serije da uđe unutra iz sigurnosnih razloga. Umjesto toga napravljen je lažni izlog Tiffanyja, za koji su također producenti morali tražiti dozvolu.

9. Osim u jednoj epizodi kada umire Mirandina majka, junakinjama su se dalje rijetko spominjale obitelji. To je učinjeno s namjerom, budući da su scenaristi željeli prikazati glavne akterice kao četiri potpuno nezavisne žene bez obiteljske povijesti, kao bitnog elementa serije.

Nekad i sad: 'Bomba' u vrućim hlačicama i većeg konfekcijskog broja

10. Patricia Field, inače kostimografkinja serije, nikada nije ponovila nijednu odjevnu kombinaciju djevojkama, osim krznene jaknice, koju je Carrie nosila u prvoj epizodi i posljednjoj sceni.

11.  Kristen Davis, koja je tumačila Charlotte izjavila je da njena baka ne bi razumjela 'Seks i grad' pa joj nikada nije rekla ni kako se zove serija u kojoj je glumila, kao ni njenu radnju.

12. 'Seks i grad' je bila prva serija na kabelskoj televiziji koja je osvojila Emmyja za najbolju komediju.

13. Neke od kultnih scena u seriji su se zapravo stvarno i dogodile scenaristima – prekid preko ljepljivog papirića ili prekid preko vratara i tako dalje.

14. Ulica u kojoj Carrie Bradshaw živi (245 East 73rs St.) zapravo ne postoji.

15. Snimanje posljednje epizode bilo je gotovo samo četiri dana prije svjetske premijere.

Za kraj - smijanje do suza uz trenutke za pamćenje. :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene