Sretan rođendan!

Zvijezda "Seksa i grada" proslavila 54. rođendan: Evo kako danas izgleda omiljena plavuša i ikona stila

Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) +0 Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Jessica Parker i s 54 godine živi život svojih snova.

Holivudska glumica Sarah Jessica Parker glumom se bavi od malih nogu. Točnije, prvu ulogu ostvarila je već s 9 godina, no niti jedna nije bila toliko zapažena kao ona u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker - 4 Potpuno opuštena Zvijezda ''Seksa i grada'' pokazala sijede i prošetala bez šminke, jedna je od rijetkih zvijezda koja ne skriva svoje godine

Uloga Carrie Bradshaw u "Seksu i gradu" lansirala ju je na zvjezdano nebo, a njezina se imovina nakon prestanka emitiranja serije i snimljenih filmova procjenjuje na više od 100 milijuna dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Osim što je uspješna glumica, Sarah je danas i uspješna modna dizajnerica, producentica, a glumom se još uvijek bavi.

Carrie je rođena 25. ožujka 1965. godine u Nashvilleu, a ubrzo nakon njezina rođenja roditelji su joj se rastali. Od malih je nogu bila talentirana za glumu i ples pa je već kao djevojčica financijski pomagala svojoj obitelji. 

Prvu ozbiljnu glumačku ulogu ostvarila je u kazalištu na Broadwayu i nakon toga su se počele redati one televizijske i filmske, no niti jedna dovoljno dobra da joj donese svjetsku slavu.

Presudna je bila 1998. godina, kada je prihvatila ulogu kolumnistice Carrie, koja i dandanas inspirira žene diljem svijeta. 

Ipak, u nedavnom intervju Sarah je priznala kako joj se Carriein stil i opsjednutnost trendovima nikada nisu sviđali. Često je možemo vidjeti u potpuno opuštenim izdanjima i bez šminke jer ne prati trendove. No zato zablista na svakom snimanju za naslovnice svjetskih magazina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

"Ne sviđa mi se to, ali to nije važno. Kada radite s nekim poput kostimografkinje Pat Fields, onda se jednostavno prepustite i radite sve što vam se kaže. U tome je ljepota igranja lika koji zapravo nema nikakve veze s vama u stvarnom životu'', rekla je u jednom od intervjua slavna glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Možemo slobodno reći da joj danas, s upravo navršene 54 godine, cvjetaju ruže u životu, za što je zaslužan i njezin suprug, glumac Matthew Broderick. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu.

"Znate, volim je i volim s njom biti u braku", izjavio je u jednom od intervjua Matthew.

Uz supruga su za glumičinu potpunu sreću zaslužne i kćeri Marion Loretta Elwell i Tabitha Hodge te sin James Wilkie. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) +3 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je žena kojoj je zauzeti sportaš nudio seks utroje i slao golišave fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene