Sarah Jessica Parker slavu je stekla kao Carrie Bradshaw i kao takva će zauvijek ostati mlada, vrckava kolumnistica.


Glumica Sarah Jessica Parker jedna je od onih žena koje s ponosom mogu reći da i u 51-oj izgleda zanosno. Sarah se proslavila ulogom Carrie Bradshaw u popularnoj seriji 'Seks i grad', a na današnji je dan proslavila 51. rođendan.

Vezani članci Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Slavna glumica skoro je napustila set megapopularne serije zbog seksualnog uznemiravanja jednog muškarca Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Domaća glumica pokazala kako je izgledala prije 14 godina i otkrila da godine na nju nisu ostavile traga

Naravno, našli su se i oni koji pronalaze mane svugdje pa tako i u njezinim rukama. Na najnoviji fotografijama njezine godine otkrivaju jedino ruke.

Sve što niste znali o seriji 'Seks i grad'

'Uzela sam jedan magazin i u njemu je bio tekst o mojim rukama i tome koliko su ružne i kako bih trebala kirurški riješiti taj problem. Pozlilo mi je. Osjećala sam se kao da bih trebala odmah otići u bolnicu. Ali sam se i zamislila', izjavila je u nedavnom Intervjuu.
'Ovako stoje stvari - ja volim svoje ruke. Naslijedila sam ih od majke i nikad ih ne bih mijenjala', odlučno je zaključila Sarah.

Danas je ona uspješna majka preslatkih blizanki Marion Loretta i Tabitha Hodge, a radi i na novom projektu – seriji 'Razvod'. 'Razvod', kao što sam naslov govori, pozabaviti će se na komičan način vrlo dugačkim i kompliciranim razvodom.

Sarah želimo sretan rođendan, a vi volite sebe i prisjetite se najboljih scena nezaboravne serije 'Seks i grad'.