Šuška se, šuška

Fotka koja je sve otkrila: Cure iz 'Seksa i grada' opet na velikom platnu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica objavila je zanimljivu fotografiju na Instagramu i svim obožavateljima serije koja ju je proslavila, stavila 'bubu u uho'.

Sarah Jessica Parker pokrenula je pravu lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu objavila zanimljivu fotku.

Pogledaj i ovo showbuzz sad već i tinejdžeri Pojavile se fotografije sa snimanja "Seksa i grada", pogledajte kako danas izgledaju djeca obožavanih Mirande i Charlotte!

Brutalne 'šale' preplavile Internet: 'Izgledala je poput kondoma'

 

Well. I guess the cat's out of the (little brown) bag. As usual, we will keep you posted on every detail as we are able. I'm under strict gag order until then. Xx, Sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Na fotografiji je glumica koja nosi prepoznatljivu Bloomingdaleovu papirnatu vrećicu, koja se vrlo često pojavljivala u seriji 'Seks i grad'. Ispod je napisala: 'Pa, pretpostavljam da je mačka izišla iz (male smeđe) vrećice. Kao i uvijek, informirat ćemo vas o svim detaljima'.

Njezin komentar mnogi su protumačili kao vijest da se 'Seks i grad' opet vraća na filmsko platno, i to u trećem nastavku. Svi nagađaju kako će se filmskoj ekipi pridružiti i ostale tri glumice koje su proslavile seriju, Cynthia Nixon, Kim Cattrall i Kristin Davis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene