I dalje su slatki

Nije odoljela: Carrie iz ''Seksa i grada'' ostavila komentar ispod Facine fotografije, što će reći njezin suprug?

Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) +0 Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Galerija

Mr. Big i Carrie, jedni su od najpopularnijih, možemo reći već kultnih likova iz svijeta serija i filmova koji su i danas rado gledani.

Glumica i zvijezda serije “Seks i gradSarah Jessica Parker svojim je komentarom na objavljenu sliku kolege i partnera iz istoimene serije, glumca Chrisa Notha, izazvala nostalgiju i oduševljenje brojnih obožavatelja.

Pogledaj i ovo David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) procurili detalji Omiljeni par s malih ekrana ponovno je zajedno, pogledajte kako danas izgledaju Faca i Carrie Bradshaw!

Naime, danas 63-godišnji Chris još uvijek aktivno brine o svom tijelu pa je objavio fotografiju iz teretane na kojoj pokazuje svoje mišićave ruke, a Sarah nije mogla odoljeti da mu ne napiše komentar. Vidjevši fotografiju, poručila mu je da i dalje izgleda jako dobro, a Chris joj je odgovorio s nekoliko emotikona s poljupcima.

 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on


Obožavatelji serije i filmova istog su se trena prisjetili njihove velike ljubavi i koliko su slatki bili, što su im poručili i u brojnim komentarima.

Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene