28-godišnja manekenka Sara Sampaio uputila se na tople Karibe u društvu prijatelja i dugogodišnjeg dečka Olivera Ripleya.

Galerija


28-godišnja manekenka Sara Sampaio iskoristila je siječanj za godišnji odmor te pobjegla u toplije krajeve.

Vezani članci Raffaella Modugno Zanosna Talijanka i osvajačica slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija Slika nije dostupna Anđelica pokazala obline koje ćete sanjati

Preciznije, anđelica Victoria's Secreta uputila se na tople Karibe u društvu nekolicine bliskih prijatelja te dugogodišnjeg dečka Olivera Ripleya.

Tamo je pokazala savršene tjelesne proporcije koje niti ne trebaju uljepšavanja za društvene mreže, jer su i na paparazzo fotografijama zanosne.

Ipak, smeđokosa ljepotica nije propustila priliku da milijune obožavatelja počasti i s nekoliko fotki na Instagramu kako bi joj se divili. Tom prilikom pokazala je i kako ima zavidnu kolekciju bikinija.

Podsjetimo, Sara je u sretnoj vezi s 36-godišnjem Oliverom od 2015. godine, kada je i postala slavna anđelica. Markantni Britanac uspješni je poduzetnik i investitor koji zbog posla također puno putuje baš kao i ona.

Sara ne skriva kako im je nekad jako teško održavati takvu vezu.

"Puno je planova i neprospavanih noći, ali i usamljenih noći. Oliver putuje puno kao i ja, pa se viđamo kad god možemo", izjavila je jednom prilikom.

Bijeg na Karibe bio je idealan za mladi i zgodni par koji i vježba zajedno kad god može.