28-godišnja manekenka Sara Sampaio uputila se na tople Karibe u društvu prijatelja i dugogodišnjeg dečka Olivera Ripleya.

Galerija


28-godišnja manekenka Sara Sampaio iskoristila je siječanj za godišnji odmor te pobjegla u toplije krajeve.

Vezani članci Zabava Viktorijinih anđelica na jahti - 2 Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti! Slika nije dostupna Anđelica pokazala obline koje ćete sanjati

Preciznije, anđelica Victoria's Secreta uputila se na tople Karibe u društvu nekolicine bliskih prijatelja te dugogodišnjeg dečka Olivera Ripleya.

Tamo je pokazala savršene tjelesne proporcije koje niti ne trebaju uljepšavanja za društvene mreže, jer su i na paparazzo fotografijama zanosne.

Ipak, smeđokosa ljepotica nije propustila priliku da milijune obožavatelja počasti i s nekoliko fotki na Instagramu kako bi joj se divili. Tom prilikom pokazala je i kako ima zavidnu kolekciju bikinija.

Podsjetimo, Sara je u sretnoj vezi s 36-godišnjem Oliverom od 2015. godine, kada je i postala slavna anđelica. Markantni Britanac uspješni je poduzetnik i investitor koji zbog posla također puno putuje baš kao i ona.

Sara ne skriva kako im je nekad jako teško održavati takvu vezu.

"Puno je planova i neprospavanih noći, ali i usamljenih noći. Oliver putuje puno kao i ja, pa se viđamo kad god možemo", izjavila je jednom prilikom.

Bijeg na Karibe bio je idealan za mladi i zgodni par koji i vježba zajedno kad god može.