Sara Sampaio na profilu na Instagramu gdje je prati više od 7 milijuna ljudi pokazala je prirodno lice, bez trunke šminke na njemu.

Galerija


Manekenka Sara Sampaio prije nekoliko je dana plijenila pažnju izašavši na ulice Los Angelesa bez zaštitne opreme, unatoč tome što je tamo pandemija koronavirusa u jeku, a uz to nije odijenula ni grudnjak pa su takve njezine fotografije, koje malo toga ostavljaju mašti obišle svijet.

Vezani članci Paulina Porizkova Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu

Sada je pak odlučila pokazati i lice bez šminke i otkriti svoju prirodnu ljepotu i to na svom profilu na Instagramu gdje su njezini obožavatelji dobili priliku postavljati joj pitanja koja ih zanimaju. 28-godišnja Portugalka odlučila je da za tu priliku neće stavljati tešku šminku na lice, a činilo se i bez viška odjeće na sebi pa su njezini pratitelji pitali je li uopće odjevena. 

Sara se proslavila u svijetu mode već kao 15-godišnjakinja i nakon pobjede na portugalskom natjecanju ljepote Cabelos Pantene. Osim na poslovnom planu sjajno joj ide i na privatnom, jer je njezino srce osvojio vlasnik jednog hotelskog lanca Oliver Ripley s kojim je u vezi od 2015. godine.

 

Archie slavi prvi rođendan: Nakon dugo vremena objavljena njegova snimka u naručju mame Meghan