kemija je vidljiva!

Regionalna ljepotica pokazala javnosti dečka u kojeg je ludo zaljubljena, radio je čak i sa Severinom!

Sara Jo Sara Jo Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Sara jo i Ziga Sotlar Sara jo i Ziga Sotlar Sara jo i Ziga Sotlar Sara jo i Ziga Sotlar Sara jo i Ziga Sotlar Sara jo i Ziga Sotlar Sara Jo - 12 Sara Jo Sara Jo Sara Jo - 10 +24 Sara Jo - 9 Galerija

Sara Jo odlučila je javnosti pokazati tko je muškarac u kojeg je ludo zaljubljena i zbog kojeg ne skida osmijeh s lica.

Regionalna pjevačica Sara Jo s pratiteljima je podijelila tajnovitog dečka zbog kojeg ne skida osmijeh s lica, a riječ je o Zigi Sotlaru koji ju ujedno i prati kao plesač na njezinim koncertima.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 3 "Ali ovaj kombinezon" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica sve je oduševila svojim tigrastim izdanjem: "Živjela bih u ovom outfitu"

Ziga na svom Instagram profilu ima više od 27 tisuća pratitelja, a vrlo često dijeli fotke s vrckastom Sarom. 

Naime, Sara je objavila video gdje su uživali na Banjaluka festu, a na pjesmu dive Josipe Lisac zapjevali su "I miris i kiše" te razmjenjivali nježnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Također, na storijima je podijelila videa u kojima zajedno s pjevačem Zdravkom Čolićem u sav glas ponavljaju stihove pjesme "Ti si mi takva suđena..".

"Čista magija i užitak najveće vrste za svaki atom tijela i duše", "Duše", "Preslatki", "Divan par", "Saro imaš ukusa", samo su neki od komentara ugodno iznenađenih pratitelja.

A pronašla se tu i naša pjevačica Nika Turković koja im je uputila emotikon srca u komentar.

Sara i Ziga su već neko vrijeme zajedno, a čini se kako ih je spojio posao. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo te su zajedno posjetili već nekoliko stranih destinacija.

Sotlar je osim Sare Jo, plesao i s drugim slavnim zvijezdama kao što su: Severina, Nataša Bekvalac, Maja Berović i Rasta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ansel Elgort Ansel Elgort i Violetta Komyshan (Foto: Profimedia) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) +6 Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Celebrity Suočio se s teškim optužbama, pa objavio svoju potpuno golu fotografiju, a što će cura reći na to?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga 2022 - 5 Zadruga 2022 - 6 Zadruga 2022 - 8 Zadruga 2022 - 1 +4 Zadruga 2022 - 3 Celebrity Završio kontroverzni srpski reality show u kojem se kandidati rastaju, zatrudnjuju, a većina scena nije ni gledljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene