Sarah Brandner ljubila je Bastiana Schweinsteigera prije slavne tenisačice.


Iako su Sarah Brandner i Bastian Schweinsteiger proveli sedam dugih zajedničkih godina, svatko je krenuo drugim putem. Sarah Brander, manekenka njemačkog porijeka, uopće ne pati za Bastianom. Svoju sreću pronašla je u drugom muškarcu i to vrlo brzo nakon burnog prekida s Bastianom. Naime, nakon što su se Sarah i Bastian upoznali 2007. godine, pa čak i živjeli zajedno u Munchenu, čini se kako se njihova ljubav nikad neće ugasiti.

Sarah Brandner, Bastian Schweinsteiger (Foto: Getty)

No, svi su se iznenadili, a najviše mlada Sarah, kada je shvatila da ju dugogodišnji dečko ostavlja radi srpske tenisačice.

Sarah Brandner, Michia Beiera (Foto: Getty)

Bastiana su 'osudili' i njemački mediji koji su otkrili njegovu sportsku romansu. Lijepoj Sarah sigurno nije bilo lako kad je u novinama vidjela sliku na kojoj njezin dečko u romantičnoj šetnji za ruku drži drugu djevojku. Upravo ta djevojka je Bastijanova sadašnja supruga. Bastijan i Ana Ivanović su jučer sklopili građanski brak u Veneciji u krugu najbližih. Na vjenačanju im je pjesmu za prvi ples otpjevala Nina Badrić, a lijepa Ana blistala je u svojoj bijeloj i jednostavnoj vjenčanici za koju je izdvojila 275 eura.

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović (FOTO: Getty)

No, za to uopće ne mari plavokosa manekenka. Za nju je životna priča s kapetanom njemačke nogometne reprezentacije prošlost budući da sada ljubi sasvim drugog muškarca, Michia Beiera. 

Sarah Brandner, Michia Beiera (Foto: Getty)