Sanja Vištica podsjetila nas je koliko je važno da nikoga oko nas ne zaboravimo u ovim teškim danima.

Galerija


Reporterka informativnog programa Nove TV Sanja Vištica uputila je gledateljima poruku apelirajući da slušamo upute kriznog stožera, pazimo na sebe i druge oko nas.

Vezani članci Donald Trump Trump objavio da prekida odnos s WHO-om i poručio im da su kineska marioneta Putovanja zid Kamo, kada i po kojim uvjetima mogu putovati Hrvati: Donosimo pregled država u koje možete putovati

''Nakupilo se dana u zatvorenom, vjerujem da je svima već preko glave, no sjetite se samo onih koji svaki dan moraju odlaziti na posao da bi ono osnovno što nam treba u životu funkcioniralo. U prvom redu, liječnici, medicinske sestre, blagajnice, pa ako baš hoćete – i mi novinari. Mi se čuvamo, no sve će nam pasti u vodu ako se svi ne budemo pridržavali uputa kriznog stožera, zato – ostanite doma'' kazala je Sanja.

''Pogledajte dobar film, pročitajte knjigu, poslušajte neki dobar bend, tu sam, evo, ako zatreba i preporuka. Gurajte dan po dan i još nešto – pomozite starijima, onima koji moraju biti u samoizolaciji, nemojte ih odbacivati, sutra to može biti bilo tko od nas'', dodala je.

Kraljica napravila kobnu grešku pred kamerama, ljudi su se odmah primili posla