Čuvajte se!

Sanja Vištica savjetuje: ''Pomozite starijima, onima koji su u samoizolaciji, sutra to može biti bilo tko od nas''

Sanja Vištica priprema se za praćenje inauguracije Sanja Vištica priprema se za praćenje inauguracije DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vištica priprema se za praćenje inauguracije Sanja Vištica +0 Sanja Vištica Galerija

Sanja Vištica podsjetila nas je koliko je važno da nikoga oko nas ne zaboravimo u ovim teškim danima.

Reporterka informativnog programa Nove TV Sanja Vištica uputila je gledateljima poruku apelirajući da slušamo upute kriznog stožera, pazimo na sebe i druge oko nas.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

''Nakupilo se dana u zatvorenom, vjerujem da je svima već preko glave, no sjetite se samo onih koji svaki dan moraju odlaziti na posao da bi ono osnovno što nam treba u životu funkcioniralo. U prvom redu, liječnici, medicinske sestre, blagajnice, pa ako baš hoćete – i mi novinari. Mi se čuvamo, no sve će nam pasti u vodu ako se svi ne budemo pridržavali uputa kriznog stožera, zato – ostanite doma'' kazala je Sanja.

''Pogledajte dobar film, pročitajte knjigu, poslušajte neki dobar bend, tu sam, evo, ako zatreba i preporuka. Gurajte dan po dan i još nešto – pomozite starijima, onima koji moraju biti u samoizolaciji, nemojte ih odbacivati, sutra to može biti bilo tko od nas'', dodala je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene