Sanja Vejnović na operaciji je završila zbog slijepog crijeva, a vrijeme provedeno u bolnici želi što prije zaboraviti.

Galerija


Iza Sanje Vejnović pravi je pakao. Bol koju je proživljavala je golema, a doktori su se borili da spase glumicu. Hitno je završila na operaciji slijepog crijeva, a cijela drama odvijala se u Vinogradskoj bolnici.

Vezani članci Sanja Vejnović (Foto: Instagram) Neobično izdanje domaće glumice: Navikli smo je vidjeti dotjeranu, ovako raščupana sve je iznenadila Domaće glumice zabljesnule poput pravih modela na snimanju blagdanske kampanje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Estetskih zahvata više je no ikad: Domaće glumice otkrile stavljaju li botoks i filere

Sada je Sanja progovorila i o trenutku dok je bespomoćno ležala na krevetu. Ti trenuci iznimno su joj teško pali. Još se oporavlja i čeka da se vrati u staru fizičku formu.

Sanja Vejnović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)
Sanja Vejnović (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell

''Zbog koliko se gluposti nepotrebno živciramo, čega postanete svjesni tek kad se suočite s borbom za zdravlje i goli život. Tjedan dana ležala sam nemoćna u bolničkom krevetu i iza mene bio je prozor. Kako se nisam mogla okrenuti, tako sam shvatila koliko bi me zapravo takva sitnica usrećila – da se okrenem i udahnem svježi zrak. A o tim stvarima inače ne razmišljamo, čine nam se nevažnima. Mogu biti sretna što je sa mnom u sobi bila predivna gospođa Nada koja mi je puno pomagala, kao i medicinske sestre i brat te kirurg Zrinko Madžar svojom stručnošću, pažnjom i toplinom. Za mene su ti ljudi istinski heroji'', kazala je Sanja za Story.

Sanja Vejnović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)
Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Sanju trenutno pazi i njeguje bivši suprug Goran Mećava te cijeli niz divnih prijateljica.

Sanja Vejnović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)
Sanja Vejnović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)