nikada ju neće zaboraviti

Prijatelji i kolege opraštaju se od Mirjane: "Malo tko je bio upoznat s tvojim nesrećama"

Dalibor Matanić, Sanja Vejnović, Ljubomir Kerekeš (FOTO: Pixsell) Dalibor Matanić, Sanja Vejnović, Ljubomir Kerekeš (FOTO: Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić, Sanja Vejnović, Ljubomir Kerekeš (FOTO: Pixsell) +0 Dalibor Matanić (FOTO: Pixsell) Galerija

Glumački svijet tuguje. Vijest o smrti Mirjane Rogine duboko je potresla njezine kolege i prijatelje.

Vijest o preranom odlasku omiljene glumice Mirjane Rogine zavila je u crno glumački svijet. Njezini brojni kolege shrvani su zbog gubitka kolegice koja ih je svojim vedrim duhom bodrila. S Mirjanom je surađivala i glumica Sanja Vejnović koja će ju zauvijek pamtiti po vedrini kojom je zračila.  "Bile smo u jako dobrim odnosima. Pamtit ću ju po duhovitosti i vedrom raspoloženju. Znala sam da je bolesna i da je njezino stanje teško, no ona o tome nije htjela javno govoriti pa se to sve nekako sačuvalo od javnosti", govori Sanja za SHOWBUZZ.hr.

Pogledaj i ovo Dalibor Matanić "događalo se desetljećima" Hrabar istup naše scenaristice o iskustvu s Matanićem, javno je objavila gnjusne poruke koje joj je slao i još uznemirujućih detalja

Dalibor Matanić, Sanja Vejnović, Ljubomir Kerekeš (FOTO: Pixsell) Dalibor Matanić, Sanja Vejnović, Ljubomir Kerekeš (FOTO: Pixsell)

Tugu zbog Mirjanina odlaska nije krio ni Ljubomir Kerekeš koji je, baš kao i Sanja Vejnović, s njom surađivao na filmu 'Tri muškarca Melite Žganjer'. "Jako sam tužan. Žao mi je čuti da odlaze ljudi iz moje generacije, ali to je okrutnost života. Očito da život nosi svoje, ali što je prerano, ipak je prerano", kazao je shrvani glumac. U posljednje vrijeme, priznaje, nije bio u kontaktu s Roginom pa ga je vijest o bolesti poprilično zatekla. "Nisam znao u kakvoj je životnoj situaciji, ali iza nje ostaju samo najljepše uspomene", dodaje Kerekeš.

Od prerano preminule glumice oprostio se i proslavljeni redatelj Dalibor Matanić. Na svom Facebooku objavio je dirljiv status posvećen upravo Mirjani. "Anđeo koji si toliko toga dobrog uvijek davala drugima, a malo tko je bio upoznat sa svim nesrećama koje su te okruživale... Mirjana Rogina, nikad neću dopustiti da te ovaj svijet zaboravi", poručio je Matanić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene