Veliko zanimanje za Tihomirom Oreškovićem, povlači i pitanje tko je njegova supruga. Samozatajna Sanja odmah je zapela za oko javnosti.


Sanja Dujmović Orešković navodno drži sve konce u obitelji novog mandatara. Brižna je majka i navodno je zaslužna za to što je njezin suprug pristao na novu ulogu u životu, onu novog mandatara. Sanja je svoj život je posvetila odgoju njihove djece. Zagrepčanka je, rođena u blizini Bijenika, a s Tihomirom ima četvero djece, dvije kćeri, srednjoškolke te dva sina predškolske dobi.

Vezani članci Hrvatski političari i engleski jezik (Foto: Goran Stanzl/Matija Habljak/Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Predsjednica u Kninu govorila na engleskom, a mi smo se prisjetili političara koji muku muče sa stranim jezikom Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Zagreb: Osuđeni ratni zločinac priveden zbog obiteljskog nasilja

Sanja se često može vidjeti u crkvi, pa se lako može zaključiti kako se radi o pobožnoj ženi koja teži kršćanskim vrijednostima.

Tko je Tihomir Orešković? 

Mnoge je iznenadila Tihomirova šetnja gradom. U društvu sinova, neki dan je otišao do trgovine, a pritom su ih pozdravljali oduševljeni građani.

Ljubavni krah najzgodnijeg ministra Vlade

Sanja je odrasla u četvrti Sv. Duh u Zagrebu i dolazi iz obitelji srednjeg staleža. U Kanadu je otputovala nakon srednje škole kako bi posjetila obitelj, no tamo je upoznala i sadašnjeg supruga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook