Veliko zanimanje za Tihomirom Oreškovićem, povlači i pitanje tko je njegova supruga. Samozatajna Sanja odmah je zapela za oko javnosti.


Sanja Dujmović Orešković navodno drži sve konce u obitelji novog mandatara. Brižna je majka i navodno je zaslužna za to što je njezin suprug pristao na novu ulogu u životu, onu novog mandatara. Sanja je svoj život je posvetila odgoju njihove djece. Zagrepčanka je, rođena u blizini Bijenika, a s Tihomirom ima četvero djece, dvije kćeri, srednjoškolke te dva sina predškolske dobi.

Vezani članci Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Zagreb: Osuđeni ratni zločinac priveden zbog obiteljskog nasilja Videozid Romine Knežić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Milanović, Orešković ili Plenković? Provjerili smo u čijoj je vladi bilo najviše sukoba interesa

Sanja se često može vidjeti u crkvi, pa se lako može zaključiti kako se radi o pobožnoj ženi koja teži kršćanskim vrijednostima.

Tko je Tihomir Orešković? 

Mnoge je iznenadila Tihomirova šetnja gradom. U društvu sinova, neki dan je otišao do trgovine, a pritom su ih pozdravljali oduševljeni građani.

Ljubavni krah najzgodnijeg ministra Vlade

Sanja je odrasla u četvrti Sv. Duh u Zagrebu i dolazi iz obitelji srednjeg staleža. U Kanadu je otputovala nakon srednje škole kako bi posjetila obitelj, no tamo je upoznala i sadašnjeg supruga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook