Samozatajna

SUPRUGA MANDATARA Brižna majka i vjernica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliko zanimanje za Tihomirom Oreškovićem, povlači i pitanje tko je njegova supruga. Samozatajna Sanja odmah je zapela za oko javnosti.

Sanja Dujmović Orešković navodno drži sve konce u obitelji novog mandatara. Brižna je majka i navodno je zaslužna za to što je njezin suprug pristao na novu ulogu u životu, onu novog mandatara. Sanja je svoj život je posvetila odgoju njihove djece. Zagrepčanka je, rođena u blizini Bijenika, a s Tihomirom ima četvero djece, dvije kćeri, srednjoškolke te dva sina predškolske dobi.

Pogledaj i ovo showbuzz prava zavodnica Kći našeg bivšeg premijera upoznali smo kao tinejdžericu, a sada je seksi izdanjem svima dala do znanja da je odrasla!

Sanja se često može vidjeti u crkvi, pa se lako može zaključiti kako se radi o pobožnoj ženi koja teži kršćanskim vrijednostima.

Tko je Tihomir Orešković? 

Mnoge je iznenadila Tihomirova šetnja gradom. U društvu sinova, neki dan je otišao do trgovine, a pritom su ih pozdravljali oduševljeni građani.

Ljubavni krah najzgodnijeg ministra Vlade

Sanja je odrasla u četvrti Sv. Duh u Zagrebu i dolazi iz obitelji srednjeg staleža. U Kanadu je otputovala nakon srednje škole kako bi posjetila obitelj, no tamo je upoznala i sadašnjeg supruga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene