Sačuvajte zdravlje!

Sanja Jurišić: 'Epidemiološku liniju crtamo sami i zato je bitno ostati doma!''

Sanja Jurišić Sanja Jurišić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Jurišić +0 Sanja Jurišić Galerija

Sanja Jurišić poslala poruku u kojoj je istaknula zašto je bitno slušati mjere kriznog stožera.

Reporterka Nove TV iz zadarskog dopisništva, Sanja Jurišić, javila se iz samog srca Zadra i poslala snažnu poruku gledateljima u kojoj je istaknula zašto je sada važnije nego ikada slušati mjere stručnog stožera i ostati doma.

''Znam da bi većina vas ovoga trenutka voljela biti ovdje, disati ovaj zrak, slušati zvuk orgulja, upijati vitamin D, ali ne možemo, jer morate ostati doma. Čuli ste u posljednjih mjesec dana milijun puta ostanite doma i vjerojatno promislili ok, dobro, ostajem, no još uvijek ima onih koji to ne čine, koji nisu svjesni da epidemiološku liniju crtamo sami i da je bitno ostati doma'' kazala je Sanja i dodala: ''Sačuvat ćemo tako i svoje, i zdravlje svoje okoline.

Po prvi puta imamo priliku zapravo spašavati svijet s kauča, zato ostanite na kauču, pročitajte sve knjige koje su godinama skupljale prašinu, pogledajte sve serije i filmove koji godinama leže na vašim usb stickovima, nazovite drage ljude, kažite im da vam fale, da ih volite.''

Za kraj, Sanja je poentirala: ''Grlit ćemo se i ljubiti kad sve ovo jednom prođe, a proći će. Ostanite doma, ostanite i pozitivni ali negativni na Covid, i da, ovo more neće nikamo pobjeći, ni gradovi, ni restorani, ni kafići nemaju noge, ali ljudi jednom kad odu, ne možemo ih vratiti''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene