juriš na Eurosong

Franka dobila konkurenciju! I susjedi imaju svog konja za trku

Franka Batelić, Balkanika (FOTO: Instagram, YouTube) Franka Batelić, Balkanika (FOTO: Instagram, YouTube) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Balkanika (FOTO: Instagram, YouTube) +0 Franka Batelić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Srbiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Aleksandar Sanja Ilić i grupa Balkanika s pjesmom "Nova deca".

Nedugo nakon što smo saznali da će Hrvatsku na Eurosongu predstavljati Franka Batelić s pjesmom "Crazy" poznat je i ovogodišnji predstavnik susjedne Srbije.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Na jučerašnjoj Beoviziji koja je održana u Sava centru nakon dugih devet godina pobjedu su odnijeli Aleksandar Sanja Ilić i grupa Balkanika. Pjesmom "Nova deca" srpski predstavnici predstavit će se u svibnju u Lisabonu.

Hrvatska će na Eurosongu nastupati u drugom dijelu prvog polufinala koje će se održati u utorak 8. svibnja, dok će prestavnici Srbije finale pokušati izboriti u prvom dijelu drugog polufinala koje je po rasporedu 10. svibnja.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene